"Kāpēc man izjaukt atlikušā gada plānus?" Taisona atgriešanās duelis varētu būt apdraudēts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: Reuters/ScanPix

Boksa fani jau ilgāku laiku ar nepacietību gaida leģendārā Maika Taisona atgriešanos boksa ringā. Tomēr ilgi gaidītā atgriešanās cīņa varētu būt apdraudēta, vēsta "Daily Mail".

Oriģināli Taisona cīņa pret Roju Džounsu jaunāko bija paredzēta 12. septembrī, bet pēcāk finansiālu apsvērumu dēļ tā tika pārcelta uz 28. novembri. Ar šādu lēmumu, acīmredzot, mierā nav Džounss, kurš sarunā ar "Daily Mail" atklājis, ka ir gatavs no cīņas arī atteikties.

"Mēs mēģinām rast risinājumu. Mani juristi regulāri runā ar viņu pārstāvjiem, mēģinot panākt to, ka es par datuma maiņu tieku kompensēts. Ja viņi netiks skaidrībā, cīņa varētu arī tikt atcelta. Kāpēc man izjaukt atlikušā gada plānus, ja mēs vienojāmies par 12.. septembri," sacīja Džounss.

Bijušais bokseris apzinās, ka datuma maiņa ir notikusi ar cerību, ka cīņu klātienē drīkstētu vērot skatītāji, kas, protams, palielinātu tās ienākumus, tomēr viņš uzsver, ka pēc karjeras beigām ir atradis citus ienākumu avotus, kas tiktu iztraucēti ar cīņas datuma maiņu.

"Man ir jāatceļ citas lietas, lai es šeit būtu. Tāpēc šobrīd arī notiek diskusijas. Es vairs neesmu pilna laika bokseris un nodarbojos ar citām aktivitātēm, lai gūtu ienākumus. Ja es nespēju darīt šīs aktivitātes, tad man par to būtu jāsaņem kompensāciju. Mans gada plāns ir būtiski mainījies. Tas nav pieņemami," skaidroja bijušais bokseris.

Abi bokseri bija parakstījuši vienošanos, kas paredz, ka viņi aizvadītu astoņu raundu paraugdemonstrējuma cīņu. Tomēr pēcāk tika atklāts, ka duelim būs arī tiesneši un uzvarētājs tiktu pie īpaši izgatavotas jostas.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu