"Kurpes šņore aizķērās aiz gāzes pedāļa." Rīgā saskrējušās divas vieglās automašīnas (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Valdemāra ielā otrdien, 18. augustā, saskrējās divas vieglās automašīnas. Vienam no autovadītājiem neizdevās apstāties pie krustojuma, jo pedāļos sapinās kurpju šņores, vēstī TV3 raidījums "Degpunktā".

Šis negadījums notika Krišjāņa Valdemāra ielā, kvartālu nostāk, kur ceļš krustojas ar Zirņu ielu. Avārijā, kurā iesaistīts vieglais "BMW" markas braucamrīks un "SAAB", visticamāk, par vainīgo tiks atzīts jaunais vīrietis, kas vadīja sudraba krāsas automašīnu, jo, kā pats atzīst, viņš nepalaida "SAAB" auto, kas krustojumu šķērsoja pie zaļās luksofora gaismas.

"Es braucu, priekšā bija "sarkanais". Sāku bremzēt, bet kurpes šņore aizķērās aiz gāzes pedāļa. Sanāca spiest divus pedāļus vienlaikus. Es noņēmu kāju no pedāļa, mašīna vēl ripoja uz priekšu. Rezultātā tā sanāca, ka mēs sadūrāmies. Sapinās pedāļos," stāsta "BMW" vadītājs.

Neatliekamās palīdzības mediķus notikuma vietā izsauca kāds no aculieciniekiem, taču ārsti avārijā iesaistītos tikai apskatījuši, abi vīrieši no hospitalizācijas atteikušies. Automašīnas krustojumu pameta ar evakuatora palīdzību.

Video: "Degpunktā" sižets

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu