VIDEO ⟩ Interneta lietotājus šokē Rīgas mēra kandidātes Tatjanas Karginas latviešu valodas prasmes Roberto Meloni kulinārijas šovā (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Apsūdzētā - bijušā AS "Parex banka" prezidenta Valērija Kargina šķirtā sieva Tatjana Kargina atbild uz žurnālistu jautājumiem pēc Rīgas apgabaltiesas sēdes, kurā pasludināja spriedumu krimināllietā, kurā Tatjana Kargina un viņas māte Elvīra Iņušova apsūdzētas par krāpšanu lielā apmērā un dokumentu viltošanu.
Apsūdzētā - bijušā AS "Parex banka" prezidenta Valērija Kargina šķirtā sieva Tatjana Kargina atbild uz žurnālistu jautājumiem pēc Rīgas apgabaltiesas sēdes, kurā pasludināja spriedumu krimināllietā, kurā Tatjana Kargina un viņas māte Elvīra Iņušova apsūdzētas par krāpšanu lielā apmērā un dokumentu viltošanu. Foto: Evija Trifanova/LETA

Šodien, 19. augustā, sociālā tīkla "Twitter" lietotājus sajūsminājis kāds video materiāls, kurā apkopoti kadri no populārā kulinārijas šova "La Dolce Vita. Ar Roberto". Par raidījuma viesi šoreiz kļuvusi Tatjana Kargina, baņķiera Valērija Kargina bijusī sieva un kandidāte uz Rīgas domes vadītājas amatu gaidāmajās vēlēšanās. Tiesa, skatītāju interesi šoreiz ir rosinājušas nevis receptes, bet gan Karginas valsts valodas zināšanas.

Interneta lietotāji izcēluši, cik labas, pretstatā Tatjanas lingvistiskajām prasmēm, ir šova vadītāja un dziedātāja Roberto Meloni spējas izteikties latviski. Jāpiezīmē, ka šis video izvilkums ir no raidījuma, kas ticis pārraidīts šī gada martā.

Jāpiezīmē, ka Kargina gaidāmajās vēlēšanās startēs no partijas "Jaunā Saskaņa" saraksta.

Atgādinām, ka 2013. gadā Augstākā tiesa (AT) atzina par vainīgu krāpšanā un dokumentu viltošanā apsūdzēto bijušā AS Parex banka prezidenta Valērija Kargina šķirto sievu Tatjanu Karginu un viņas māti Elvīru Iņušovu.

Abām apelācijas instances tiesa piesprieda naudas sodus.

Kā toreiz informēja AT preses sekretāre Baiba Kataja, Karginai AT piesprieda naudas sodu 80 minimālo mēnešalgu jeb 16 000 latu apmērā, konfiscējot viņi piederošos arestētos naudas līdzekļus kādreizējās Parex bankas norēķinu kontā.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu