Makgregors atpakaļ dienas kārtībā? Nurmagomedovs ieskicē nākotnes plānus pēc Geiči cīņas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs pret Konoru Makgregoru
Habibs Nurmagomedovs pret Konoru Makgregoru Foto: AP/Scanpix

UFC vieglā svara divīzijas čempions Habibs Nurmagomedovs preses konfernecē Krievijā skaidrojis savus nākotnes plānus pēc Geiči cīņas.

25. oktobrī "UFC 254" cīņu šova ietvaros vēl neuzveiktais dagestānietis tiksies ar Džastinu Geiči, kura rīcībā šobrīd ir pagaidu čempiona josta vieglā svara divīzijā. Runājot par plāniem pēc šī dueļa, Nurmagomedovs ieskicēja vairākus scenārijus.

"Kas attiecas uz Džordžu Sentpjēru, tā cīņa mani patiesi iedvesmo. Šī cīņa bija mana tēva sapnis. Bet laiks iet un Džordžam drīz jau būs 40 gadu. Manuprāt, viņam drīzumā ir jāpieņem lēmums par cīnīšanos. Es gribu to cīņu. Ja man oktobrī izdosies uzveikt Džastinu, tad Sentpjērs aprīlī pirms ramadāna būtu ideali," skaidroja vieglā svara čempions.

Nereti, runājot par saviem nākotnes plāniem, Nurmagomedovs izteikti uzsver, ka viņu neinteresē revanša cīņa pret Konoru Makgregoru. Lai gan īra vārds nav čempiona vēlmju saraksta augšgalā, dagestānietis neizslēdz scenāriju, kurā abi nīstie ienaidnieki atkal varētu satikties oktagonā.

"Jā, Džordžs ir nākamais. Ja nē, lai Konors uzveic Porjē. Vai arī, lai to izdara Tonijs [Fergusons]. Tad es cīnīšos ar vienu no viņiem. Kāpēc? Tāpēc, ka šobrīd nākamais titula pretendents ir Porjē. Es jau reiz viņu uzveicu, bet Dastins atgriezās un uzveica top pieci cīkstoni. Līdz ar to, ja Konors vai Tonijs var uzveikt Porjē, es cīnīšos ar kādu no viņiem. Tas ir, ja es necīnīšos ar Sentpjēru," sacīja Nurmagomedovs.

Tāpat čempions uzsvēra, ka pret Geiči viņam esot vislielākā cieņa: "Man pret viņu [Geiči] nav nekādu pretenziju. Viņš cīnās un grib būt labākais pasaulē, es cienu viņa darbības. Viņš šajā sportā ir sasniedzis daudz un uzskatu, ka ir cienīgs pretinieks. Es pavisam noteikti nenovērtēju viņu par zemu. Mēs dosimies būrī, paspiedīsim viens otra roku, izdarīsim, kas jādara un dosimies prom."

Nurmagomedovs oktagonā pēdējo reizi devās aizvadītā gada septembrī, pieveicot jau pieminēto Porjē. Vēl Nurmagomedovam (jau piekto reizi) šī gada martā bija ieplānota cīņa pret Toniju Fergusonu, bet tā nenotika Covid-19 izraisītās pandēmijas dēļ.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu