Gardas maltītes cēla mērķa vārdā. Ieskats Pipara rīkotajā labdarības burgeru ballītē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ieskats labdarības burgeru ballītē
Ieskats labdarības burgeru ballītē Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Turpinot aizsākto tradīciju, arī šogad 19. augustā, pie rehabilitācijas centra "POGA", notika labdarības burgeru ballīte. No pulksten 15 līdz 20 apmeklētājiem iespējams baudīt gardus burgerus, kurus gatavo kulinārijas blogeris un pasākuma rīkotājs Pipars, piedalīties dažādās aktivitātēs un klausīties koncertu visa pasākuma garumā.

Foto: Ieskats labdarības burgeru ballītē

Burgeru ballītes mērķis ir pievērst uzmanību bērniem ar īpašām vajadzībām, sagādāt viņu ģimenēm skaistus svētkus un satikties ziedotājiem, atbalstītājiem ar bērniem, kuriem šī palīdzība ir nepieciešama. Pasākums ir bezmaksas, bet apmeklētāji tiek aicināti atnest un uzdāvināt rehabilitācijas centram kādu puzli, konstruktoru, zīmuļus vai flomasterus, attīstošās spēles.

Sanākušos uzrunāja, pasākumu vadītājs, dziedātājs, aktieris un radio balss Aleksandrs Tuguševs. Uz skatuves kāpa Eriks Loks, Signia, Aija Vītoliņa, Liene Šomase ar savas radošās studijas audzēkņiem, Jānis Bukums, gurpa "Laime pilnīga" un vakaru noslēgs grupa "Bad Habits".

Apmeklētājiem no plkst.15 līdz 20 iespējams baudīt gardus ēdienus, piedalīties aktivitātēs, ko organizēs klauni no Dr. KLAUNS, ļauties sejiņu krāsošanai, ko piedāvā māksliniece Solvita Solly un, kā jau minēts, uz skatuves visas dienas garumā varēja baudīt iemīļotu mākslinieku uzstāšanos!

"Šis pasākums ir tikai vienu reizi gadā, kad mēs varam radīt svētkus tiem, kam to pietrūkst!

Bērni - rehabilitācijas centra pacienti - biežāk dodas nevis uz koncertu, bet pie ārsta, gardumu vietā tiem jāēd zāles un kino vietā tiem jādodas uz rehabilitācijas centru, uz procedūrām.

Apvienosimies, lai kopā padarītu šo bērnu dzīvi krāsaināku un dotu tiem iespēju uz dienu piemirst par sāpēm! Ļausim tiem izbaudīt šo īpašo dienu un dāvāsim viņiem savu mīlestību!", tā par pasākumu saka tā organizators, blogeris Pipars.

"Es aicinu ikvienu, kas vēlas atbalstīt rehabilitācijas centra POGA pacientus un dāvāt prieku bērniem, atnesiet uz pasākumu kādu puzli, konstruktoru, zīmuļus vai flomasterus! Tie mazajiem pacientiem centrā noderēs! Padarīsim šo pasauli nedaudz labāku!"

Rehabilitācijas centrs "Poga" ir vieta, kur vecākus un bērnus saprot un mīl. Profesionāli speciālisti, inovatīvas rehabilitācijas metodes, multidisciplināra pieeja un mājīga vide. Rehabilitācijas centrs "Poga" ir bezpeļņas fonds, kas dibināts ar labdarības organizācijas Ziedot.lv atbalstu. Fonda mērķis ir radīt izcilu vidi rehabilitācijai un atvest uz Latviju jaunākās rehabilitācijas tehnoloģijas. Būt pat atbalstu ģimenēm, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām, un palīdzēt valstij rehabilitācijas nozares attīstībā. Centrs darbojas pateicoties ziedojumiem un cilvēku atsaucībai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu