Foto ⟩ Mūzikas cienītāji pulcējas "Double Faced Eels" jaunā albuma prezentācijas un grupas 20. jubilejas koncertā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Atzīmējot divdesmitgadi “Double Faced Eels” laiž klajā jaunu albumu un sniedz jubilejas koncertu
Atzīmējot divdesmitgadi “Double Faced Eels” laiž klajā jaunu albumu un sniedz jubilejas koncertu Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Trešdien, 19. augustā, grupa "Double Faced Eels" laidusi klajā savu jaunāko albumu "Neformāts" un ar koncertu atzīmējusi savas pastāvēšanas divdesmitgadi.

Albumā iekļautas dziesmas, kas radušās, sadarbojoties ar citiem, lieliskiem Latvijas mūziķiem, - Katō (Anna Zankovska) un Idus Abra (Edgars Spudiņš) dzirdami dziesmā "Neformāts", RIGaLIVE dziesmu nometnes laikā tapusī "Viņa nedejo" kopā ar Didzi Bardovski un Miku Frišfeldu, kurš pielika savu artavu pie dziesmas "Cenu zīmes" teksta.

Albums tapis ar VKKF mērķprogrammas "Neakadēmiskās mūzikas atbalsts" piešķirto finansējumu.

Foto: Atzīmējot divdesmitgadi "Double Faced Eels" laiž klajā jaunu albumu un sniedz jubilejas koncertu

Šogad aprit divdesmit gadi, kopš tika dibināta grupa "Double Faced Eels", tās pastāvēšanas laikā sastāvā mainīgi spēlējuši septiņi dalībnieki, nemainīgi paliekot grupas dibinātājam un līderim Mārtiņam Gailītim, zināmam kā Markam.

Grupas tagadējais sastāvs ir Mārtiņš Gailītis, Reinis Straume, Viktors Maslovs, Dairis Petrauskis. "Double Faced Eels" plašāku atpazīstamību ieguva ar dziesmu "Zilais valis" un tai sekojošo tāda paša nosaukuma albumu. Savas darbības laikā grupa ir izdevusi četrus albumus - "Zilais valis" (2006), "Kurš gribēja nogalināt Džūliju? Nezinu, bet trāpīja mums" (2007), "Vēl patiesāk" (2010), "Atspulgs" (2018). 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu