Sana Timma atklāj intīmas detaļas par attiecībām ar Kasparu Saulieti (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jau vairākus mēnešus tiek mēļots, ka basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva un dēla mamma Sana Timma ir attiecībās ar hokejistu Kasparu Saulieti. Nu sieviete likusi domāt, ka abu jūtas ir stipras.

Timma vietnē "Instagram" trešdienas, 19. augusta, vakarā atbildēja uz savu sekotāju jautājumiem. Viens no tiem bija, kā viņa iepazinās ar Saulieti.

Kā izrādās, tieši Kaspara neatlaidība bija tā, kas abus satuvinājusi. "Iepazināmies, jo viņš bija neatlaidīgs, lai dabūtu manu uzmanību - to es vīriešos ļoti novērtēju," vēstīja Timma.

Tāpat izskatīgā tumšmate norādīja, ka ir ļoti prasīga sieviete, un viņa zina, ko vēlas: "Es zinu, ko nozīmē, kad vīrietis mīl, rūpējas, lutina un nēsā uz rokām... Man ir svarīgi, lai vīrietis ir ģimenisks un gādīgs.

Vaicāta, vai ir gatava vēlreiz apprecēties, un vai nākamais vīrs būtu Saulietis, Timma publiskoja citātu no seriāla "Sekss un lielpilsēta", kurā Misters Lieliskais saka Kerijai Bredšovai: "Neesi maita!" un viņa atbild: "Es neesmu. Esmu vienkārši es pati." Šo foto Sana papildināja ar komentāru: "Ja viņš [Kaspars] mani izturēs līdz kāzām."

Atgādinām, ka pērn Sanas Timmas nu jau bijušais vīrs Jānis Timma sāka attiecības ar Krievijas popdīvu Annu Sedokovu - abi nesen paziņoja par saderināšanos. Savukārt Kaspars Saulietis pērnā gada nogalē šķīra 12 gadus ilgušo laulību ar Katrīni Saulieti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ????? (@sana_timma) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look good - play better ???

A post shared by Kaspars Saulietis (@sauljukas91) on

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu