Porziņģis ar lielisku sniegumu sekmē "Mavericks" uzvaru izslēgšanas spēļu mačā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" izslēgšanas spēļu sērijā pret Losandželosas "Clippers" izcīnīja uzvaru, izlīdzinot rezultātu.

"Mavericks" ar rezultātu 127:114 (29:25, 32:31, 37:29, 29:29) pārspēja Losandželosas "Clippers" basketbolistus.

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 36 minūtes un 11 sekundes, gūstot 23 punktus (4/9 2p., 3/4 3p., 6/8 1p.). Tāpat liepājnieka kontā arī septiņas bumbas zem groziem un viens bloķēts metiens. Porziņģis spēli noslēdza ar lietderību +1.

Rezultatīvākais Dalasas rindās ar 28 punktiem bija slovēņu superzvaigzne Luka Dončičs, kura kontā 28 punkti, astoņas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles. 17 punktus pievienojat Tims Hardavejs jaunākais. Savukārt no rezervistu soliņa veseli trīs vīri guva 13 un vairāk punktus - Treja Bērka kontā 16 punkti, Sets karijs atzīmējās ar 15 punktiem, bet fanu mīlulis Bobans Marjanovičs guva 13 punktus.

"Clippers" sastāvā rezultatīvākais bija komandas līderis Kavai Lenards, kurš atzīmējās ar 35 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām, bet no sākuma sastāva kolēģiem saņēma mazu palīdzību. Komandas otrā zvaigzne Pols Džordžs aizvadīja smagu spēli, gūstot vien 14 punktus un no laukuma uzbrūkot ar zemu precizitāti (4/17 metieni no spēles). 23 punktus no rezervistu soliņa pievienoja gada labākā sestā spēlētāja balvas kandidāts Lū Viljamss.

Video: "Mavericks" - "Clippers" mača spilgtākie momenti

Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts ir kļuvis neizšķirts 1-1. Nākamo maču dalasieši aizvadīs naktī uz svētdienu, plkst. 4 pēc Latvijas laika.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu