"Man vienam pašam ir grūti." Prilučnijs pārdzīvo šķiršanos no Mucenieces (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

2020. gada februārī kļuva zināms, ka populārie aktieri Pāvels Prilučnijs un Agata Muceniece nolēmuši šķirt savu laulību. Pats šķiršanās process noritējis gludi un ātri, tomēr Prilučnijs atzina, ka viņam šis ir ļoti grūts dzīves posms.

Aktieris Pāvels Prilučnijs atteicies šogad svinēt savu 33. dzimšanas dienu. Vīrietis neslēpa - viņš savā dzīvē pārdzīvo sarežģītu periodu. "Kopumā man nepatīk svinēt savu dzimšanas dienu, bet šis gads ir īpaši smags, bet laiks vienmēr dziedē un visu noliek savās vietās," stāstīja aktieris. 

Laulības šķiršana aktierim ir smags pārdzīvojums, jo viņš neciešot vientulību.

"Es esmu sabiedriskas dabas, tāpēc man ir suņi, zivis, kaķi, divas žurkas un viens bruņurupucis. Man vienam pašam ir grūti, man ir jāsazinās ar kādu cilvēku. Es vairāk mīlu dzīvniekus. Man ir mazs cilvēku loks, ar kuru es sazinos, četri, pieci cilvēki," atzina Prilučnijs.

Viņš šobrīd sevi dēvē par "mājās sēdētāju" un atklāj, ka saviesīgus pasākumus pēdējā laikā  neapmeklē. "Es neeju uz pirmizrādēm, restorāniem utt. Es apciemoju bērnus un sportoju. Man vispār nepatīk nekur doties, es tikai mājās jūtos labi. Bērni ir mana labākā kompānija. Viņi labi izturās un nekad mani nepieviļ," stāstīja aktieris.

Prilučnijam ir pavisam interesanti nākotnes plāni. "Tuvāko 20 gadu laikā es gribu nopirkt salu. Tas maksās lētāk nekā dzīvoklis Maskavas centrā. Pavadīt tur laiku, lai brauc draugi un paziņas," stāstīja Prilučnijs.

Atgādinām, ka Muceniece un Prilučnijs iepazinās 2010. gadā, filmēšanas laukumā, bet gadu vēlāk slepeni apprecējās. Laulībā piedzima divi bērni - meita Mia un dēls Timotijs.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu