Kas laukumā, tas uz mēles ⟩ Kas notiks ar Pasaules čempionātu hokejā, "mīkstais" mūsdienu NBA un tā potenciālie čempioni (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portāla "Apollo" podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" jaunākajā epizodē, kā ierasts, atskatāmies uz notikušo sporta pasaulē, kā arī paužam savas domas par gaidāmā Pasaules čempionāta hokejā sāgu, kā arī padiskutējam par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "mīkstumu".

Aizvadītā nedēļa sporta pasaulē bija notikumiem bagāta. UFC piedzīvoja visu laiku lielāko smagsvara cīņu un svara divīziju nomainīja, iespējams, labākais cīkstonis visā organizācijā Savukārt futbola laukumos pazemojošu zaudējumu piedzīvoja FC "Barcelona" vīri, kas noveda pie pamatīgām pārmaiņām kluba struktūrā.

Tāpat sezona ir beidzās arī Elvim Merzļikinam un Matīsam Kivleniekam, kas nozīmē, ka Nacionālās Hokeja līgas (NHL) laukumos latviešu vairāk nav.

Runājot par hokeju, pēdējā laikā notiek arvien vairāk diskusiju par Pasaules hokeja čempionāta rīkošanu, jo, kā daudziem tas droši vien ir zināms, viena no rīkotājvalstīm ir Latvija, bet otra - Baltkrievija, kur šobrīd notiek nemieri. Kas tad īsti notiks ar pasaules čempionātu? Latvijai atteikšanās no turnīra organizēšanas tomēr nebūtu pati labākā opcija.

Visbeidzot, ir sākušās arī NBA izslēgšanas spēles un mēs prognozēsim, kura komanda (un kāpēc) kļūs par čempioniem, kā arī, ar Kristapa Porziņģa neseno incidentu vēl svaigā atmiņā, padiskutēsim par to, vai NBA tomēr nav kļuvis pārlieku "mīksts"?

Par šiem tematiem arī runājam "Kas laukumā, tas uz mēles" jaunākajā epizodē.

Audio: Podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" epizode #04

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu