Esi stilīgs! Deviņi apģērba gabali, kas vienmēr būs modē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Mode nepārtraukti mainās, taču ir pāris apģērbu un aksesuāru, kurus var valkāt gadiem ilgi, nebaidoties no tā, ka tie varētu iziet no modes. Uzzini, ko iegādāties nākamajā veikala apmeklējumā, vēsta portāls "Krasotka".

Balts T-krekls

Dodiet priekšroku modeļiem ar V veida izgriezumu, jo tie vizuāli padara figūru nedaudz šaurāku. Balts T-krekls lieliski izskatās kopā ar klasiskajiem džinsiem, un jūs varat papildināt šo tēlu ar dažādiem aksesuāriem.

Apakšveļas stila topiņš

Apakšveļas stils ir zaudējis sākotnējo sajūsmu, taču tas nav pilnībā izgājis no modes un, maz ticams, ka tuvākajos gados tas novecos. Vislabākā ir zīda un mežģīņu kombinācija, lai gan šādiem apģērba gabaliem ir nepieciešama sarežģīta aprūpe. Jūs varat iegādāties šāda veida topiņus melnā krāsā, jo tumšs audums izskatās dārgāks un greznāks. Apakšveļas stila T-kreklu var valkāt tāpat vai kombinēt ar jakām: jums vienkārši jāpieliek augstpapēžu kurpes, un jūs kļūsiet par elegantu dāmu.

Balta blūze ar garām piedurknēm

Rudens ir tepat aiz stūra, un ir laiks sameklēt baltu blūzi ar garām piedurknēm. Tā ir neaizstājama garderobes sastāvdaļa, tāpēc jūs varat iegādāties gan klasisko versiju, gan modeli ar modīgām piedurknēm. Šādi modeļi ļauj līdzsvarot figūras proporcijas: ir viegli maskēt pārāk masīvus plecus vai manāmu izliekumu trūkumu pareizajās vietās.

Džemperis neitrālā krāsā

Augustā jums būs nepieciešams plāns džemperis neitrālā krāsā: izvēlieties vienkāršus stilus, lai apģērba gabals labi derētu visām jūsu drēbju skapja sastāvdaļām.

Kvalitatīvi džinsi

Džinsu stils ir atkarīgs no figūras veida, taču galvenais, lai tie būtu kvalitatīvi, un rezultāta iegūšanai nav nepieciešams tērēt iespaidīgas summas. Ja jūs veicat pirkumu ārvalstu tirdzniecības vietnēs, tad pat piegāde izrādīsies lētāka nekā uzņēmuma veikalos.

Baltas kedas

Baltas kedas var valkāt ar džinsiem, kleitām, svārkiem. Kombinācija "klasiski džinsi + baltas kedas + balts T-krekls + stilīga jaka" vienmēr ir modē.

Bēšas augstpapēžu kurpes

Koncentrējieties uz savām vēlmēm, bet tuvāk apskatiet visus smilškrāsas modeļus: tie padara kājas vizuāli garākas.

Stilīga jaka

Attiecībā uz materiālu, 2020. gadā mākslīgā āda izrādījās tendence: ražotāji apgalvo, ka pašreizējās tehnoloģijas ļauj tai būt ne sliktākai par dabisko.

Ērta soma

Svarīgi, lai viss nepieciešamais vienmēr ir pa rokai, un, ņemot vērā pašreizējās tendences, mazas somiņas šo funkciju nepilda. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu