Par BK "Ventspils" pirmo leģionāru kļuvis amerikāņu uzbrucējs Kofijs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Ventspils" basketbola komanda papildinājusi sastāvu ar amerikāņu uzbrucēju Krisu Kofiju, informē klubs.

"Ventspils" komanda Kofijam ir pirmā pieturvieta profesionālajā basketbolista karjerā.

Šogad viņš absolvēja Džordžtaunas Koledžu, kuras basketbola komanda piedalās "National Association of Intercollegiate Athletics" (NAIA) čempionātā. NAIA sacensības tiek organizētas starp ASV skaitliski mazo augstskolu komandām, un šajās sacensībās Kofijs tika atzītas par visa čempionāta vērtīgāko spēlētāju.

"Mūsu komandai pievienojas Kriss Kofijs, kurš ir noslēdzis pirmo profesionālo līgumu savā basketbolista karjerā. Mēs ticam, ka Kriss veiksmīgi iekļauties sastāvā, kļūstot par vienu no komandas "atslēgas spēlētājiem" spēka uzbrucēja un centra pozīcijās," savā "Twitter" kontā par amerikāni rakstīja "Ventspils".

Aizvadītajā sezonā viņš vidēji guva 15,4 punktus un izcīnīja 12,7 atlēkušās bumbas. 2019.gadā tieši Džordžtaunas komanda uzvarēja NAIA čempionātā.

Jau ziņots, ka šonedēļ "Ventspils" izziņoja aizsarga Artūra Ausēja un centra spēlētāja Andreja Šeļakova pievienošanos.

"Ventspils" komanda Latvijas - Igaunijas līgas pārtraukšanas brīdī turnīra tabulā ieņēma ceturto vietu, bet Latvijas čempionātā kurzemniekiem tika piešķirta bronzas medaļa. Jau labu laiku virmoja baumas, ka "Ventspils" komandas stūri pārņems ilggadējais asistents Gints Fogels, un, kā šonedēļ ziņoja portāls "Sportacentrs.com", tieši viņa vadībā vienība pirmdien uzsāka treniņus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu