Pāvels Prilučnijs atklāj, kā juties ceļojumā ar seriāla "Tētuka meitiņas" zvaigzni (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu aktieris Pāvels Prilučnijs intervijā atklājis, kā jutās nesenā atvaļinājuma laikā un pastāsta, vai dzīvo kopā ar seriāla "Tētuka meitiņas" aktrisi Miroslavu Karpoviču. 

Krievijas mediji ziņoja, ka 32 gadus vecais aktieris Pāvels Prilučnijs pēc šķiršanās no Krievijā dzīvojošās latviešu aktrises Agates Mucenieces jau sācis tikties ar citu sievieti - seriāla "Tētuka meitiņas" aktrisi Miroslavu Karpoviču. Pāris, kopā ar Pāvela bērniem, devās kopīgā ceļojumā uz kūrortpilsētu Jaltu. Īsi pēc tam neapmierināti fani Miroslavai sūtīja draudu vēstules, jo uzskatīja sievieti par vainīgu Mucenieces un Prilučnija šķiršanai.

Atgādinām, ka ne Miroslava, ne Pāvels nesniedza oficiālus paziņojumus par abu attiecībām.

Kādā intervijā Prilučnijs paskaidroja, ka Krimā viņš jutās tā, it kā sēdētu tualetē, un visur pie viņa līstu cilvēki ar telefoniem rokās.

Pāvels saprot, kāpēc tas tā ir. Tā ir profesijas specifika, taču viņš gribētu, lai pret viņu izrāda cieņu. "Es, protams, gribētu būt mierīgāks. Man bija sajūta, ka es sēdēju tualetes kabīnē, atveras durvis un kāds mēģina mani nofotogrāfēt," stāstīja Pāvels.

"Es saprotu, kāpēc tas tā ir. Tās ir profesijas izmaksas. Tomēr - ievērojiet cieņu! Ja kāds nāk un prasa fotogrāfēties, tad jā, es neatsaku," viņš sacīja.

Izrādījās, ka Prilučnijam vispār nepatīk, ka viņu fotogrāfē. Viņš uzskata, ka mākslinieks visur, izņemot darbu, ir jāatstāj viens. Pārējais atvaļinājums aktierim esot paticis. 

"Krima ir vienkārši pārsteidzoša! Braucām ar jahtām! Bērni bija laimīgi," aktieris piebilda.

Runājot par sociālajiem tīkliem, aktieris nesaprot, kurp virzās cilvēces vēsture. "Ar šiem "Instagram", "TikTok" un pārējiem tīkliem - šī visatļautība, absolūtā taktilitāte. Dažreiz es lasu komentārus, pārtraucu, kaut ko atbildu, tad saprotu, ka pats grimstu. Cilvēki, nezinot mani, situāciju, raksta kaut kādas muļķības. Es tiku audzināts tā, ka, ja vēlaties kaut ko pateikt, sakiet to sejā. Es labprāt izdzēstu savu lapu, neredzu tai jēgu. Es nepelnu ar to naudu, nekontaktējos, man tas ir tikai veids parādīt, kā bērni ir izauguši," sacīja Pāvels.

Pretēji baumām, ka Prilučnijs dzīvo kopā ar Karpoviču, viņš sacīja, ka tagad dzīvo kopā ar māti. 

Pāvels paskaidroja, ka viņam nepatīk netaisnība, bet pēdējā laikā to ir daudz. "Es pat sāku iet pie astrologa, numerologa un visiem citiem," viņš stāstīja.

Pāvela Prilučnija un Agatas Mucenieces šķiršanās notika samērā mierīgi. Bijušie laulātie draudzīgi un bez juristu palīdzības izlēma jautājumus par īpašuma dalīšanu un alimentu maksāšanu. Aktieris atstāja sievai un bērniem dzīvokli Maskavā, un aizbildnības tiesības viņi sadalīja vienādi: lai arī bērni dzīvo kopā ar māti, viņi var satikt savu tēvu, kad vien viņš vēlas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Павел Прилучный (@bugevuge) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu