Krievu dziedātāja Lolita 56 gadu vecumā kļūst par aktrisi un pārsteidz teātra trupu ar pikantu tērpu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu dziedātāja Lolita pēc šķiršanās no piektā vīra Dmitrija Ivanova strauji zaudēja svaru. Nu sieviete uzsākusi aktrises karjeru un pārsteigusi kolēģus ar pavisam īsu apģērbu. 

56 gadus vecā krievu dziedātāja ir pievienojusies Maskavas teātra "Moderns" trupai. Jaunajā sezonā šovbiznesa zvaigzne kāps uz skatuves Gogoļa lugā "Precības". Sievietei piešķirta viena no galvenajām lomām - viņa spēlēs Agafiju Tikhonovnu.

Teātra mākslinieciskais vadītājs Jurijs Grimovs ir pārliecināts: Lolita ar savu pieredzi kāzās un šķiršanās ir lielisks šīs lomas kandidāts.

Miļavskaja bija precējusies piecas reizes, un tagad viņa uzsver, ka sestā laulība nav aiz kalniem. Dziedātāja uz teātra trupas tikšanos ieradās iespaidīgā tērpā: sarkanā topā, īsos šortos, košās kedās, rokās - zaļa soma. Pēc šķiršanās no sportista Dmitrija Ivanova Lolita ir zaudējusi daudz svara un tagad var atļauties nēsāt jebkuru tērpu.

Pieticīgi apsēdusies uz teātra dīvāna, jaunizveidotā aktrise atzina, ka jau sen ir teātra cienītāja un vienmēr ir sapņojusi par lomu klasiskā lugā. Tajā pašā laikā viņa labi apzinās, ka viņai var neizdoties.

"Es tiešām baidos. Es neflirtēju. No vienas puses, es gaidīju. Tā kā tas ir ļoti atbildīgs, un tas ir materiāls, kurā patiešām ir jābūt prasmīgam, bet, kad tev blakus ir tāds režisors, tu tāpat tiksi virzīts. No otras puses, tā ir tāda panika un tādas bailes, ka šodien zālē man pat sākās panikas lēkms," atzina dziedātāja.

Lolita solīja, ka, ja viņa jūtīs, ka "nevelk", viņa būs pirmā, kas to atzīs režisoram. Režisors tomēr ir pārliecināts, ka dziedātājai izdosies, un atgādina, ka viņai ir specializēta teātra izglītība. Palīdzēs arī piecu laulību pieredze. Trupa joko, ka Lolita teātrī var atrast sev jaunu līgavaini. Pati dziedātāja skeptiski vērtē šo perspektīvu.

Dziedātāja ne reizi vien ir norādījusi, ka viņas sirds vairs nav brīva. Pēc Lolitas teiktā, viņas jaunais izraudzītais ir nopietna persona, kurai nepatīk būt redzamai sabiedrībā. Māksliniece uzskata, ka viņa jau ir gatava sestajai laulībai, jo īpaši tāpēc, ka viņas jaunais mīļākais ir ideāls kandidāts vīra lomai, un viņš pelna daudz naudas.

"Ja viņš mani bildinās, es teikšu jā," savulaik žurnālistiem atzina dziedātāja. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu