Kellija Osborna atzīst, ka viņai veikta kuņģa samazināšanas operācija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Amerikāņu dziedātāja Kellija Osborna nesen pārsteidza savus fanus ar fotogrāfijām, kurās redzams, ka sieviete pamatīgi novājējusi. Nu zvaigzne atklāj, ka palīdzējis ne tikai sports un atteikšanās no alkohola, bet arī plastiskā ķirurģija. 

Kellija Osborna atklāja, ka pirms diviem gadiem viņai tika veikta slepena kuņģa operācija, kas viņai palīdzēja sasniegt neseno svara zaudēšanas rezultātu - Kellija zaudēja 38 kilogramus.

"Man bija operācija. Man pie vienas vietas, kas man kādam jāsaka. Es to izdarīju, es ar to lepojos. Man veica kuņģa samazināšanas operāciju. Atliek tikai mainīt vēdera formu. Es to izdarīju gandrīz pirms 2 gadiem. Es nekad par to nekad nemelošu. Tas ir labākais, ko jebkad esmu izdarījusi," atzina Kellija.

Kellija stāstīja arī par injekcijām, kuras veikusi, lai mainītu sejas formu un padarītu viņas žokli šaurāku. 

"Viena lieta, ko es izdarīju, mainīja manu seju - injekcijas manā žoklī. Tas nedaudz padarīja manu žokli izskatīgāku," atzina dziedātāja. 

"Tieši tad cilvēki sāka pamanīt, ka es tiešām esmu zaudējis svaru, jo tas mainīja visa formu. Kā par to nezināju ātrāk? Es pārtraucu dzert, kas ir labākais, ko jebkad esmu izdarījusi. Es ļoti gribēju salabot lietas, kas manī bija salauztas. Es neesmu perfekta. Es joprojām pieļauju daudz kļūdu. Es nokrītu un atkal pieceļos," stāstīja Kellija.

Sieviete atzina, ka kopš svara zaudēšanas demonstrēšanas viņa ir saņēmusi lielāku vīriešu uzmanību nekā jebkad agrāk. "Es pamodos vienu dienu, un es biju visos laikrakstos un vietnēs. Man burtiski bija simtiem īsziņu," sacīja Kellija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu