Par smagu miesas bojājumu nodarīšanu ar pneimatisko ieroci Jelgavā apcietināts vīrietis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Policija
Policija Foto: Ieva Leiniša/LETA

Par smagu miesas bojājumu nodarīšanu kādai sievietei, izmantojot pneimatisko ieroci, Jelgavā apcietināts vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Viņa skaidroja, ka naktī uz 9.augustu Jelgavā, Ganību ielā, šāviena rezultātā no pneimatiskā ieroča tika nodarīti smagi miesas bojājumi kādai sievietei. Policijā par minēto nodarījumu sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125.panta otrās daļas trešā punkta, un, veicot meklēšanas pasākumu kopumu, policijas amatpersonas 13.augustā sankcionētas kratīšanas laikā izņēma pneimatisko šauteni un munīciju. Tajā pašā dienā policisti aizturēja divus vīriešus, kuriem 14.augustā Zemgales rajona tiesa piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.

Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka no pneimatiskā ieroča šāvis viens no aizturētajiem vīriešiem, kurš pašlaik atrodas apcietinājumā. Otrs vīrietis no apcietinājuma ir atbrīvots. Pašlaik izmeklēšana turpinās.

Policijas darbinieki izsaka pateicību iedzīvotājiem, kuru sniegtā informācija sekmēja izmeklēšanas veiksmīgu virzību.

Par šādu noziegumu var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz desmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās. Soda apmēru noteiks tiesa.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu