Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Līķi koferos... Vietne "TikTok" atsakās izdzēst visai šokējošu video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "TikTok"

19. jūnijā, Sietlā, Vašingtonas štatā, trīs amerikāņu pusaudži pludmalē, filmējot video, uzgāja divus koferus. Jaunieši aiz ziņkāres atvēra tos, cerot atrast naudu, bet tā vietā uzgāja 35 gadus vecās Džesikas Luisas un 27 gadus vecā Luija Vennera mirstīgās atliekas, vēstī raidsabiedrība BBC.

Video tika publicēts "TikTok" un tam jau bija vairāk nekā 29 miljoni skatījumu. Tajā var redzēt kā jaunieši atver čemodānus, kuros atrodas cilvēku līķi.

Sietlas policija ir uzsākusi izmeklēšanu. Policija secinājusi, ka abi upuri miruši no šautām brūcēm. Pagaidām vēl nav ziņu par aizdomās turamajiem.

"Es nevēlos, lai viņi paliktu cilvēku atmiņās kā plastmasas maisi koferos. Viņi bija īsti cilvēki un es vēlos, lai visi par to zinātu," 

skaidroja mirušās Džesikas tante Džīna Jaške.

"Video kļuva populārs. Mēs nekādi to nevaram mainīt. Tie bērni, kas atrada koferus, - viņi nav pie tā vainīgi. Es vēlos viņiem pateikties, jo, ja nebūtu viņu, tad šie čemodāni, iespējams, nekad netiktu atrasti."

Kompānija "TikTok" paziņoja, ka video nav pārkāpis platformas noteikumus, tāpēc viņi tos nevar izdzēst.

@ughhenry

Something traumatic happened that changed my life checkkkk ?? @natthecvt ##fyp ##viral ##crime ##murder ##randonautica ##randonauting ##scary ##washington

♬ Creepy, scary, horror, synth, tension - Sound Production Gin

"Es cerēju, ka viņi ["TikTok"] šo video izdzēsīs, aiz cieņas pret mirušajiem. Es domāju, ka viņi sapratīs, jo cilvēkiem, kas tur strādā, arī ir ģimenes," pauda Jaške.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu