2016.gada "US Open" čempione nolēmusi startēt šīs sezonas turnīrā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/LETA

2016.gada ASV atklātā čempionāta uzvarētāja Angelika Kerbere piedalīsies šī gada turnīrā, paziņojusi tenisiste.

Sešas no desmit ranga vadošajām tenisistēm nolēmušas nepiedalīties šī gada "US Open", bet ranga 23.pozīcijā esošā Kerbere gatava cīnīties par trofeju.

"Pēc ilgām pārdomām un komunikācijas ar savu komandu esmu nolēmusi piedalīties "US Open". Esmu pārliecināta, ka organizatori apzinās savu atbildību un darīs visu, lai turnīrs notiktu piemērotos apstākļos," intervijā portālam "Porsche Newsroom" atklāja 32 gadus vecā Kerbere, kura karjeras laikā ieguvusi trīs "Grand Slam" trofejas un bijusi pirmās raketes godā.

Turpretī viņas tautiete Andrea Petkoviča, kura arī savulaik bija pirmajā desmitniekā, bet tagad rangā ieņem 89.pozīciju, ASV nestartēs. Līdz ar to pamatturnīrā iekļuvusi ukrainiete Marta Kostjuka.

ASV atklātajā čempionātā Covid-19 pandēmijas dēļ nevarēs redzēt vairākas tenisa zvaigznes.

No šī gada turnīra dalību atsaukušas vairākas favorītes, piemēram, pērnā gada čempione Bjanka Andresku, Simona Halepa, Ešlija Bārtija, Kiki Bertensa, Jeļena Svitoļina un citas augsta līmeņa tenisistes. Turnīra dalībnieču pulkā pagaidām ir Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko.

Arī pērnā gada vīriešu turnīra uzvarētājs Rafaels Nadals nedosies uz Ņujorku, lai aizstāvētu savu pērn izcīnīto titulu.

Ņujorka martā un aprīlī bija viena no vissmagāk cietušajām ASV pilsētām, kad Covid-19 epidēmija pārņēma ASV. Pagaidu slimnīca pat tika iekārtota ASV Tenisa centra iekštelpu laukumos.

ASV atklātā tenisa čempionāta turnīrs sāksies 31.augustā.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu