Dončiča spēlēšana nākamajā mačā zem jautājuma zīmes

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs.
Luka Dončičs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznes Lukas Dončiča spēlēšana nākamajā izslēgšanas turnīra mačā ir zem jautājuma zīmes, ziņo Ziemeļamerikas mediji.

Kristapa Porziņģa komandas biedrs Dončičs piektdien Rietumu konferences ceturtdaļfināla trešajā spēlē guva potītes savainojumu, kamēr viņu pārstāvētā Dalasas "Mavericks" ar rezultātu 122:130 piekāpās Losandželosas "Clippers", sērijā līdz četrām uzvarām nonākot iedzinējos ar 1-2.

Dončičs četras minūtes pirms trešās ceturtdaļas beigām sastiepa kreisās kājas potīti. Ceturtajā ceturtdaļā viņš uz dažām minūtēm atgriezās, tomēr ātri atstāja laukumu un spēlē neatgriezās. 

"Laimīgā kārtā tā nav labās kājas potīte. Neliels sastiepums, rītdien zināsim vairāk. Varēju nedaudz paskriet, taču nevarēju īpaši spert soli uz kreisās kājas. Tāpēc tika pieņemts lēmums, ka spēlē neatgriezīšos. Mums ir lieliski spēlētāji, tāpēc labāk lai laukumā ir tie, kuri var cīnīties par visiem 100%," pēcspēles preses konferencē stāstīja Dončičs, kura savainotajai potītei sestdien tiks veikta magnētiskā rezonanse.

Kā ziņo "Dallas Morning News" žurnālists Breds Taunsends, sērijas ceturtās spēles apskatā publicēta informācija, ka Dončiča piedalīšanās mačā ir zem jautājuma zīmes. Tikmēr ESPN apskatnieks Tims Makmahons vēsta, ka pirms magnētiskās rezonanses novērojumi liecina par tikai vieglu sastiepumu.

Tāpat kā pirms trešās spēles, arī tagad Porziņģa spēlēšana tiek minēta kā iespējama. Porziņģim ir kreisās kājas papēža sasitums, taču tas nebija šķērslis piedalīties piektdienas mačā un izcelties ar "double - double".

Sērijas ceturtā spēle notiks svētdien.

NBA vienības pirms izslēgšanas spēlēm aizvadīja astoņus mačus, lai noskaidrotu galīgo vietu sadalījumu pirms izslēgšanas spēļu sākuma. "Mavericks" turnīru noslēdza septītajā vietā Rietumu konferencē, bet "Clippers" bija otrā.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu