"Viena no īpašākajām dienām manā karjerā." Jaunietis izpilda pirms gadiem dotu solījumu un ziedo savu pirmo algu Bērnu slimnīcas fondam (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Liene Dambiņa

"Vakardien piedzīvoju vienu no īpašākajiem brīžiem savā 12 gadus ilgajā "karjerā" Bērnu slimnīcas fondā," savu ierakstu par kāda jaunieša apbrīnojamu labestību vietnē "Facebook" sāk Liene Dambiņa.

Sieviete raksta, ka kāds jaunietis Roberts bija pirms vairākiem gadiem solīja sevis pirmo nopelnīto algu reiz ziedot fondam, lai viņi palīdzētu tāpat, kā agrāk palīdzēja viņam. Piektdien, 21. augustā Roberts savu solījumu izpildīja.

"Zinot, cik grūts Robertam ir bijis ceļš, cik daudz viņš savos 17 gados ir piedzīvojis un pārdzīvojis, cik ļoti smaga bija cīņa Hematoonkoloģijas nodaļā, liekas neticami, ka viņam ir izdevies sevī saglabāt tik daudz labestības! Nezinu, cik vispār pasaulē ir bērnu, kuri patiešām savu pirmo algu kādam ziedotu, turklāt es ļoti centos viņu atrunāt," raksta sieviete.

Dambiņa raksta, ka savu pirmo algu jaunietis nopelnījis bērnudārzā, kur arī sapratis, cik ļoti viņam patīk darbs ar bērniem, tāpēc viņš ir nolēmis ar to saistīt savas studiju gaitas.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu