Rebeka Koha apprecējusies ar savu sirdsāķīti (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Bijusī svarcēlāja Rebeka Koha mijusi gredzenus ar savu mīļoto vīrieti Moazu Mohamedu Ibrahimu. Par priecīgo notikumu jaunais pāris paziņojuši savos "Instagram" profilos.

Atgādinām, ka 26. jūlijā Koha savā "Instagram" kontā publicēja ierakstu, kas vēsta, ka viņa ir pārgājusi islāmā. 

Savukārt 5. augustā videokonferencē, kurā piedalījās Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Žoržs Tikmers, svarcelšanas treneri Eduards Andruškevičs un Viktors Šcerbatihs, kā arī Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) vadītājs Einars Fogelis, smagatlēte Rebeka Koha paziņoja par sportistes karjeras beigām.

"Šodien videokonferences laikā Koha paziņoja, ka noslēdz sportistes karjeru. Respektējot Rebekas izvēli un sakot paldies par ieguldīto darbu, vienojāmies, ka līdz 1. septembrim saņemsim rakstisku iesniegumu par izstāšanos no LOV un finansējuma apturēšanu," teica Fogelis.

Savu pirmo medaļu starptautiskās sacensībās Koha izcīnīja 2012. gadā, kad ieguva bronzu Eiropas čempionātā jauniešiem. Karjeras laikā viņa kronēta par Eiropas čempioni jauniešu un arī junioru konkurencē, bet pērn Bukarestē Koha jau otro gadu bija spēcīgākā Eiropas sportiste pieaugušo konkurencē svara kategorijā līdz 53 kilogramiem.

2016. gadā Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs sportiste palika uzreiz aiz goda pjedestāla, bet jau gadu vēlāk tika kronēta par Eiropas un arī pasaules čempioni junioru ieskaitē. 

Pasaules čempionātā pieaugušo konkurencē Koha karjeras laikā izcīnījusi divas bronzas godalgas.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu