Seriāla "Radīti skatuvei" zvaigzne jaundzimušajam devusi spēcīgu vārdu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Seriāla "Radīti skatuvei" aktrise Lea Mišela augusta izskaņā kļuvusi par māmiņu. Uzzini, kādu vārdu jaunie vecāki devuši jaundzimušajam!

Amerikāņu seriāla "Radīti skatuvei" aktrise Lea Mišela kļuva 20. augustā kļuva par māti. Sieviete jaundzimušajam devusi vārdu Evers Leo (Ever Leo ang. val.) 

"Visi ir laimīgi un veseli, un viņi ir ārkārtīgi pateicīgi, līdz šim Evers ir bijis ārkārtīgi paklausīgs un mierīgs mazulis," stāsta kāda jaunajiem vecākiem pietuvināta persona.

Mišela un viņas vīrs Zandijs Reihs, kurš ir uzņēmējs un uzņēmuma īpašnieks, iepazinās 2017. gada jūlijā. Pāris apprecējās romantiskā ceremonijā Ziemeļkalifornijā 2019. gada martā. Mēnesi pēc ziņām par savu grūtniecību Mišele vietnē "Instagram" dalījās ar pirmo viņas augošā vēdera fotoattēlu. "Tik pateicīga," viņa rakstīja.

Aktrise iepriekš stāstījusi par vēlmi būt mātei daudziem bērniem. "Man tādu būs kā miljards! Galvenokārt tāpēc, ka es ienīstu to, ka esmu vienīgais bērns, es vienmēr gribēju, lai man būtu vairāk brāļu un māsu!" stāstīja sieviete. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu