Jevgēnijs Petrosjans pārsteidz fanus ar lielisku fizisko sagatavotību (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Slavenais krievu humorists Jevgēnijs Petrosjans cenšas turēt līdzi savai gados jaunākajai sievai un pārsteidz fanus ar lielisku fizisko formu.

Pagājušajā gadā krievu humorists Jevgēnijs Petrosjans apprecējās ar savu palīdzi Tatjanu Brukhunovu. Humoristu nebiedēja pāra 43 gadu vecuma atšķirība. Šķiet, ka Petrosjanam bija taisnība: fani ir pārliecināti, ka laulība ar 31 gadu veco sievu viņu atjaunojusi. Šis viedoklis apstiprinājās vēl vairāk, kad fani redzēja video, kurā Petrosjans strauji lec ar lietussargu rokās - diezgan enerģiski cilvēkam 74 gadu vecumā. 

Mākslinieks piedalījās foto sesijā, kas notika Kuskovo muižā. Petrosjans pozēja uz pils, krūmu un ziedu fona. Fotogrāfs lūdza viņu uzlēkt uz muižas pakāpieniem, rokās turot lietussargu. Humorists izpildīja lūgumu, demonstrējot izcilu fizisko formu.

"Es 58 gadus dzīvoju Maskavā, bet pirmo reizi nokļuvu Kuskovo muižā. Šeit ir lieliski!" savos iespaidos dalījās humorists.

Petrosjans uzmanīgi uzrauga savu veselību: viņš pastāvīgi nodarbojas ar sportu. Satīrists velta pusotru stundu fitnesam un veic 30 vingrinājumus katrā treniņā. Turklāt Petrosjans trenē stiepšanos. Reiz viņš vietnē "Instagram" dalījās ar video, kurā masieris paceļ mākslinieka kājas, kas atrodas uz masāžas galda, un izstiepj tās, izmantojot īpašu aparātu. Acīmredzot vingrinājumi nākuši par labu, un viņš ir lieliskā fiziskā formā.

Jevgēnijs Petrosjans un Tatjana Brukhunova apprecējās pagājušā gada decembrī, bet tikai nesen laulātie pārstāja slēpt savas attiecības. Gan 74 gadus vecais humorists, gan viņa 31 gadu vecā mīļotā uzskata, ka laime mīl klusumu.

Brukhunova ir pārliecināta: lai būtu laimīga, viņai jājūtas neatkarīgai. Viņu biedē doma, ka viņa var kļūt tikai par sava slavenā vīra ēnu. Tatjana ir pārliecināta: visu dzīvē viņa panāca pati, bez sava slavenā vīra palīdzības.

Atgādinām, ka Jevgēnijs Petrosjans izšķīrās no savas ceturtās sievas Jeļenas Stepanenko. Abi bija precējušies 32 gadus, viņiem bija veiksmīga savienība gan uz skatuves, gan dzīvē.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu