"Viņi sita un žņaudza mūs." Parisa Hiltone atklāj šokējošas savas bērnības detaļas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

39 gadus vecā amerikāņu aktrise Parisa Hiltone savā jaunajā dokumentālajā filmā apgalvo, ka internātskolā tika spīdzināta.

Slavenība savā jaunajā dokumentālajā filmā "This Is Paris", kas tiks demonstrēta 14. septembrī, dalījās ar šokējošu stāstu. Parisa sacīja, ka viņas vecāki 17 gadu vecumā nosūtīja viņu uz "Provo kanjona skolu" Jūtā (tagad pusaudžu ārstēšanas centrs) viņas nekontrolējamas izturēšanās dēļ.

Tomēr, pēc Parisas teiktā, vecāki nezināja par šausmām, ko viesa iestādes darbinieki, kuri bērniem teica, ka viņiem neviens neticēs. Pēc Parisas teiktā, kad viņi mēģināja runāt par vardarbību, darbinieki saplēsa pusaudžu vēstules un pārtrauca viņu tālruņa zvanus.

Parisa apsūdzēja darbiniekus spīdzināšanā, fiziskā un psiholoģiskā vardarbībā.

"Personāls teica briesmīgas lietas. Viņi pastāvīgi lika man justies slikti par sevi un iebiedēja. Es domāju, ka viņu mērķis bija mūs salauzt. Viņi izmantoja fizisku vardarbību, sita un žņaudza mūs. Viņi gribēja bērnos ieaudzināt bailes, lai mēs būtu pārāk nobijušies, lai viņus nepaklausītu," dalījās aktrise.

Pēc Hiltones teiktā, kā sods, pusaudži tika ieslodzīti vientuļnieku ieslodzījumā līdz 20 stundām dienā. Viņa katru dienu raudāja un centās cīnīties ar savām panikas lēkmēm.

Parisa gandrīz gadu uzturējās skolā un, kad viņai apritēja 18 gadi, sieviete aizgāja pēc savas iniciatīvas.

"Cilvēki var domāt, ka man viss dzīvē bija viegli, bet es gribu parādīt pasaulei, kas es patiesībā esmu," sacīja zvaigzne.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu