Pāvels Globa nosaucis trīs Zodiaka zīmes, kuras septembrī aizmirsīs par nepatikšanām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Krievu astrologs Pāvels Globa prognozē, ka rudens izbeigs neveiksmju sēriju un palīdzēs daudziem cilvēkiem atrisināt problēmas, bet septembris būs visražīgākais un veiksmīgākais mēnesis trim Zodiaka zīmju pārstāvjiem, vēsta portāls "RusTvnet".

Septembris būs pozitīvs mēnesis visiem Zodiaka apļa pārstāvjiem, apliecina astrologs. Šis ir labvēlīgs periods, lai atjaunotos un rūpētos par savu veselību. Ieteicams izvairīties no konfliktiem un provokācijām, vairāk atpūsties un staigāt svaigā gaisā.

Mēneša sākumā daudziem būs jārisina uzkrātie finanšu jautājumi, taču lielu problēmu nebūs - risinājumi būs viegli atrodami. Zvaigznes visvairāk atbalstīs trīs Zodiaka zīmju pārstāvjus, atzīmēja Pāvels Globa.

Dvīņi

Astrologs iesaka Dvīņiem nepievērst uzmanību nelielām nepatikšanām un stingri doties uz mērķi. Šīs zīmes pārstāvji savā karjerā gaida lielākās izmaiņas - pēkšņi parādīsies jauni priekšlikumi, pavērsies iespējas, kuras nevajadzētu palaist garām. Septembra uzdevums ir racionāli izmantot savus spēkus un netērēt laiku sīkumiem.

Vērsis 

Vērsim ir jāgatavojas lielām izmaiņām. Īpaši konservatīvajiem šīs zīmes pārstāvjiem pēkšņas izmaiņas parastajā dzīvesveidā var radīt diskomfortu. Astrologs iesaka atpūsties un pieņemt tos. Vērša dzīvē var parādīties svarīga persona - mīļotais, iespējams, ka ir iespējama papildināšana ģimenē. Tā vai citādi, septembris būs pārsteigumiem, jaunām iespējām, ceļojumiem un patīkamiem eksperimentiem bagāts.

Jaunava

Saskaņā ar astrologa prognozi, rudenī Jaunava sagaidīs pilnīgu revolūciju viņu pasaules uzskatā. Šiem cilvēkiem jābūt elastīgiem un mīkstākiem - ir pēdējais laiks pārskatīt dažus viņu uzskatus. Klausieties savā ģimenē un draugos un mēģiniet uzlabot attiecības ar viņiem. Tas palīdzēs atbrīvoties no tā, kas tik ilgi vajā. Atgriezīsies iekšējā harmonija, palielināsies spēks, un septembra rudens blūzam vienkārši nebūs iemeslu. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu