"Tas būs pēdējo stundu jautājums." Porziņģa dalība gaidāmajā spēlē vēl nav skaidra

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Aizvien nav zināms, vai latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis naktī uz trešdienu dosies laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Dalasas "Mavericks" rindās, jo NBA savainoto spēlētāju sarakstā pie viņa uzvārda norādīts statuss - "zem jautājuma zīmes".

Porziņģis svētdien nepiedalījās NBA Rietumu konferences ceturtdaļfināla ceturtajā spēlē, jo pēdējā brīdī traumas dēļ tika svītrots no spēles pieteikuma.

Liepājnieks laukumā neizgāja labā ceļgala sāpju dēļ, bet šī paša iemesla dēļ viņam var nākties izlaist jau otro "play-off" spēli pēc kārtas.

Aizpērn Porziņģim plīsa krusteniskās saites kreisās kājas ceļgalā, taču šosezon viņš desmit spēles izlaida, jo bija sāpes otrā ceļgalā.

"Šis būs pēdējo stundu lēmums. Mums ir vēlā spēle, kas nozīmē, ka arī lēmums tiks pieņemts tikai pašā vakarā," sarunā ar ESPN skaidroja Kluba galvenais treneris Riks Kārlails, piebilstot, ka veiktās pārbaudes neesot atklājušas nopietnu savainojumu.

"Mavericks" naktī uz trešdienu paredzēta piektā spēle pret Losandželosas "Clippers". Sērijā pagaidām ir neizšķirts 2-2.

Tikmēr, kā "iespējama" tiek raksturota Lukas Dončiča dalība nākamajā duelī. Tieši slovēnis ceturtajā sērijas spēlē ar tālmetienu pēdējās papildlaika sekundēs nodrošināja savai komandai uzvaru.

Savukārt "Clippers" nometnē Patriks Beverlijs guvis kreisā ikra muskuļa sastiepumu, tāpēc viņa dalība piektajā sērijas duelī ir apšaubāma.

NBA vienības pirms izslēgšanas spēlēm aizvadīja astoņus mačus, lai noskaidrotu galīgo vietu sadalījumu pirms izslēgšanas spēļu sākuma. "Mavericks" turnīru noslēdza septītajā vietā Rietumu konferencē, bet "Clippers" bija otrā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu