Rīgā atvērs privātu bērnudārzu ar specializāciju matemātikā un angļu valodā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Oktobra sākumā Rīgā tiks atklāts bērnudārzs "Multimetode", kurā bērni vecumā no 1,5 līdz pieciem gadiem papildu tradicionālajai pirmsskolas izglītības programmai latviešu valodā pastiprināti apgūšot arī angļu valodu un matemātiku, aģentūru LETA informēja pirmsskolas komunikācijas konsultante Kristīne Geida.

Pēc viņas paustā, ikdienas darbā tikšot pielietota "Oxford University Press Numicon" metode, kas attīstot ne tikai bērna loģisko, bet arī radošo domāšanu.

"Pēc garas dienas dārziņā matemātika un skaitļošana ne vienmēr ir pirmsskolas vecuma bērnu iemīļotākā nodarbe, tāpēc, kad redzēju, ar kādu sajūsmu un entuziasmu bērni atgriežas no "Numicon" nodarbībām, sapratu, ka šī metode ir labs pamats veiksmīgai bērna izglītībai arī turpmāk. Likumsakarīgi, ka tieši šajā laikā notika izmaiņas esošā "Numicon" zinību centra darbībā, tāpēc jaunā dārziņa izveidē izdevās piesaistīt speciālistus ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi šajā jomā," teicis bērnudārza dibinātājs Mārtiņš Jurjevs.

Darbojoties ar īpašām "Numicon" figūrām, bērni varot izprast skaitļus, matemātiskās darbības, mērvienības, ģeometriskās figūras un izzināt apkārtējo pasauli.

Šajā mācību gadā bērnudārzā plānots uzņemt bērnus līdz četru gadu vecumam, ne vairāk par 17 bērniem grupiņā, bet nākamgad tikšot atvērtas arī vecāku bērnu grupiņas, informēja Geida.

Pēc viņas sniegtās informācijas, bērnudārza ikdiena balstīta uz bērnam nepieciešamajām aktivitātēm, kā, matemātika, valodas, daba, mūzika, sports, dažādi mākslas veidi. Tāpat plānots apgūt arī veselīga dzīvesveida un etiķetes pamatus, kā arī fiziskās aktivitātes ar fizioterapeitu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu