"Mums visiem drusku jānomierinās." Šakils O'Nīls aicina nepārvērtēt Porziņģa komandas biedru Dončiču

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) fani un apskatnieki ir stāvā sajūsmā par Dalasas "Mavericks" līdera Luka Dončiča sniegumu izslēgšanas mačos, tomēr leģendārais Šakils O'Nīls aicina līdzcilvēkus nepārvērtēt jauno slovēni.

"Mavericks" pēdējā mačā bez Kristapa Porziņģa ierindā Dončičs izcēlās ar fenomenāliem statistikas, kā arī uzvaras metienu pagarinājumā, kas palīdzēja dalasiešiem sērijā pret "Clippers" izlīdzināt rezultātu (2-2).

Raidījuma "Inside the NBA" apskatnieki Ērnijs Džonsons, Kenijs Smits un Čārlzs Bārklijs pēc spēles slavēja jauno basketbolistu, tomēr viņu kolēģis Šakils O'Nīls bija skeptiskāk noskaņots.

O'Nīls apgalvoja, ka Dončičs "var spēlēt", kas pa prātam nebija Bārklijam: "Viņš ne tikai var spēlēt, bet gan ir vienkārši lielisks." Tiesa uz šādu Bārklija apgalvojumu O'Nīls nāca klajā ar pretjautājumu par to, vai Dončičs ir labākais aizsargs visā NBA. Uz šo jautājumu Bārklijam atbildes nebija...

"Es gribu teikt, ka mums visiem drusku jānomierinās. Tas ir viss, ko es saku. Viņš ir lielisks, bet es to visu esmu redzējis. Es šādu sniegumu jau esmu redzējis, to paveica Stefans Karijs. Es to esmu redzējis Džeimsa Hārdena izpildījumā. Es to visu redzēju pagājušajā nedēļā - to paveica Damjans Lilards. Nedaudz vajag nomierināties, tas arī viss," Dončiča iekarsušo fanu bāzi centās apslāpēt O'Nīls.

Nākamo spēli "Mavericks" aizvadīs naktī uz trešdienu. Ņemot vērā, ka Porziņģa dalība šajā mačā atkal ir pēdējā brīža jautājums, Dončičam, iespējams, atkal nāksies izcelties ar lieliskiem statistikas rādītājiem, lai Dalasas vienībai būtu izredzes uz uzvaru.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu