Foto ⟩ Kā tika aizvadīts burgeru festivāls jaunatklātajā "outlet" ciematā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nedēļas nogalē "Via Jurmala Outlet Village" norisinājās pirmais starptautiskais burgeru festivāls "Burger Battle 2020".

"Outlet" ciemata centrālais laukums uz divām dienām bija pārvērties par gastronomisko ringu, kurā starp 11 burgeru meistariem norisinājās sīva cīņa par festivāla labāko burgeru un titulu "Sexy Pepsi", kā arī 1000 eiro balvu, ko pēc pieaicinātās žūrijas un šefpavāru Viktora Ravdive un Laura Aleksejeva lēmuma saņēma restorāns Table 7.

Trīspadsmit restorāni un kafejnīcas, vairāk nekā 20 tūkstoši apmeklētāju un tūkstošiem nobaudītu burgeru, kas, pēc šefpavāra Laura Aleksejeva, “36. līnija” vārdiem, tika gatavoti īpaši festivālam un būtiski atšķiras no burgeriem, ko ēdam ikdienā.

Pēc īpašām receptēm, kuras izstrādājuši restorānu šefpavāri, apmeklētājiem bija iespēja nobaudīt ne tikai tradicionālos liellopa gaļas burgerus, bet arī brieža gaļas, nēģu, laša, avokado un pat baklažānu burgerus. Vērot Laura Aleksejeva un Viktora Ravdive meistarklases, kā arī piedalīties konkursos un dažādās aktivitātēs. Visas dienas garumā festivālu vadīja aktieris Pāvels Griškovs. Savukārt vakara izskaņā uz skatuves kāpa hiphopa grupa Singapūras Satīns, DJ Maija Rozīte, DJ Fedor Fomin un DJ Dominox.

Organizatori sola, ka festivāls "Burger Battle" kļūs par ikgadēju tradīciju, kas ik gadu pulcēs burgeru meistarus un cienītājus no vairākām pasaules valstīm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu