Video ⟩ Rupjība vai misēklis? Moriss noliedz, ka būtu mēģinājis satraumēt "Mavericks" līderi Dončiču (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: AFP / Scanpix

Aizvadītajā naktī Dalasas "Mavericks" piedzīvoja smagu zaudējumu pret Losandželosas "Clippers" basketbolistiem. Tiesa, viena no apspriestākajām epizodēm bija mirklis, kad Markuss Moriss uzkāpa uz Luka Dončiča savainotās potītes.

Vienā no spēles epizodēm "Clippers" spēlētājs Markuss Moriss pirms bumbas ievadīšanas spēlē uzkāpa uz Dončiča iepriekš savainotās potītes.

Daudzi fani uzskata, ka Moriss apzināti centās satraumēt pretinieku līderi. Rakursā no augšas epizode vēl šķiet diskutabla, savukārt skatā no sānu līnijas ir diezgan skaidri redzams, ka Moriss tieši pirms pietuvošanās Dončičam paspēra plašāku soli. 

Pats Moriss savā "Twitter" kontā gan stingri uzsvēra, ka nav apzināti mēģinājis traumēt slovēņu superzvaigzni: "Spēlēju ar lielu cieņu pret sevi un citiem basketbolistiem. Tas ir traki, ja kāds var iedomāties, ka es kādu mēģinātu savainot. 10 gadus eju laukumā pret labākajiem. Iestājos par morāles un smaga darba principiem. Cīnos laukumā un katrā spēlē atdodu visu, kas man ir."

Savukārt pats Dončičs un "Mavericks" treneris Riks Kārlails pārliecinoši nenoliedza iespējamību, ka Moriss to būtu varējis darīt apzināti. Abi "Mavericks" pārstāvji vien izteica cerību, ka "Clippers" uzbrucējs nemēģināja satraumēt Dončiču.

 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu