Dailes teātrim pievienojušies trīs jauni aktieri (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dailes teātris.
Dailes teātris. Foto: Ieva Čīka/LETA

Dailes teātrim 2020./2021. gada sezonā pievienojušies trīs jauni aktieri, aģentūrai LETA pastāstīja Dailes teātra direktors Juris Žagars.

Viņš norādīja, ka teātrim pievienojušies aktieri Toms Veļičko, Imants Strads un Kārlis Arnolds Avots. Vienlaikus teātra direktors apgalvoja, ka, iespējams, vēl tiks uzrunāti kādi jauni kandidāti, lai aizpildītu esošās tukšās štata vietas.

Žagars arī pastāstīja, ka Dailes teātris panācis vienošanos par darba attiecību pārtraukšanu ar Ivaru Auziņu, Mārtiņu Poču un Aiju Dzērvi.

Tāpat šobrīd štatu samazināšanas procedūras ietvaros norit sarunas par darba attiecību pārtraukšanu arī ar Sarmīti Rubuli un Kasparu Zāli.

Žagars preses konferencē par teātra jauno sezonu minēja, ka teātrī tiek veikta reorganizācija personāla sastāvā, uzsverot, ka izmaiņas nav būtiskas, bet pietiekami svarīgas, lai Dailes teātris strādātu ekonomiskāk un efektīvāk.

Tāpat teātra direktors minēja, ka pašlaik vairāk izmaiņas nav paredzētas, un viss esot "stabili un droši". "Ja Covid-19 situācija neliks veikt izmaiņas, tad tā arī paliksim, un personāla sastāvs ir nokomplektēts," pauda Žagars.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu