Aktrise Sāra Hārdinga paziņo, ka cīnās ar krūts vēzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Amerikāņu aktrise un dziedātāja Sāra Hārdinga atklāj, ka cīnās ar progresējošu krūts vēzi, kas ir izplatījies arī citās ķermeņa daļās, taču sieviete negrasās padoties, vēsta portāls "Dailymail".

38 gadus vecā dziedātāja trešdien vietnē "Instagram" dalījās ar šokējošu diagnozi, un tas izraisīja lielu zvaigžņu, tostarp bijušo grupas biedreņu atbalstu. 

"Sveiki visi, es ceru, ka jūs šajos neskaidrajos laikos esat drošībā. Paldies visiem, kas ir sazinājušies, lai mani pārbaudītu, tas tiešām nozīmē daudz. Es uzskatu, ka tagad ir īstais laiks dalīties ar notiekošo. To nav viegli pateikt, un patiesībā tas pat nešķiet īsti, to rakstot, bet tas notiek.

Šī gada sākumā man tika diagnosticēts krūts vēzis, un pirms pāris nedēļām es saņēmu graujošu ziņu, ka vēzis ir pārcēlies uz citām ķermeņa daļām.

Pašlaik es katru nedēļu veicu ķīmijterapijas sesijas, un es cīnos pēc iespējas vairāk," raksta Sāra. 

Hārdinga atkāj, ka vēlas beidzot pastāstīt par savu slimību, jo uzskata, ka pārāk ilgi ir klusējusi. 

"Mana apbrīnojamā mamma, ģimene un tuvie draugi man palīdz, un es vēlos pateikt paldies brīnišķīgajiem ārstiem un medmāsām, kas bijuši un joprojām ir varoņi.

Es daru visu iespējamo, lai saglabātu pozitīvu attieksmi, un informēšu jūs par to, kā man turpmāk ies.

Tikmēr es ceru, ka jūs visi sapratīsiet un ievērosiet manu lūgumu pēc privātuma šajā grūtajā laikā. Sūtu jums visiem ļoti daudz mīlestības," raksta aktrise

Dziedātājas atbalstītāji un draugi sūta popzvaigznei sirsnīgus komentārus un mierinājuma vārdus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Harding (@sarahnicoleharding) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu