Pieci džinsa apģērba gabali, bez kuriem neiztikt šajā rudenī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

2020. gadā mēs nevaram iztikt bez džinsa. Uzzini piecus no aktuālākajiem džinsa izstrādājumiem, kas rudenī būs īpaši moderni, vēsta portāls "Postimees". 

Apgriezti džinsi

Sezonas aktuālākajam modelim vajadzētu atklāt pasaulei jūsu graciozās potītes. Jūs faktiski varat valkāt šādus, no pirmā acu uzmetiena, dīvainus džinsus ar jebko: sākot ar baltu T-kreklu un ādas jaku ar kedām, līdz pat pieguļošai augšiņai ar pumpām un iegarenu žaketi.

Svārki zem ceļa

Arī vidējais svārku garums joprojām ir būtisks, taču modes džinsu svārku klāsts zem ceļa ir ievērojami paplašinājies. 

Džinsa jakas

Pārsteigums: džinsa jakas atkal ir tendence! Tiesa, ne gluži jakas un nebūt ne tādas pašas kā mēs valkājām 2000. gados. Izvēlieties neparastu piegriezumu un dizainu. Priekšplānā ir asimetrija un kimono stils.

Džinsa aksesuāri

Kopā ar džinsa jakām modē atgriezušies tādi aizmirsti "dekori" kā izšuvumi, smieklīgas svītras. Visas iepriekš minētās tendences ir būtiskas gandrīz jebkura džinsu izstrādājuma gadījumā, sākot no džinsiem līdz džinsu svārkiem, kleitām un jakām.

Džinsi ar saplēstām malām

Saplēstā mala šoruden solās parādīties burtiski uz visiem iespējamiem garderobes aksesuāriem, taču galvenokārt šī tendence ir ietekmējusi džinsus. Apzināti neuzmanīga "nogriezta" mala ar obligātiem haotiski izvirzītiem pavedieniem attiecas arī uz iepriekšminētajām saīsinātajiem džinsiem un citiem modeļiem.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu