Foto ⟩ Latvijā iemīļotākās slavenības pulcējas "STV" un "360TV" jaunās sezonas atklāšanas ballītē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ceturtdien, 27. augustā, notika STV Pirmā! un 360TV jaunās sezonas atklāšanas pasākums. 

Kanāls 360TV aicinās kopā ar savējiem baudīt sirsnīgus vakarus un atvilkt elpu no ikdienas steigas – par attiecību vērtību aizdomāties aicinās šovs “Pasaki to skaļi”, kuru vadīs Lauris Reiniks un jaunā TV personība Egija Gailuma, par mundrumu pirmdienās rūpēsies humorists Nauris Brikmanis un Ieva Koha–Zeltiņa izklaidējošā šovā “Vakars uz dīvāna”, kāri pēc ceļojumiem veldzēs šova “Četri uz koferiem” jaunā sezona, bet par drosmīgām un provokatīvām tēmām aicinās aizdomāties sarunu raidījums “Rezervēts”.

“Shortcut” lietotnē esošajam pasaules labākajam saturam sīvu konkurenci radīs divi jauni pašmāju seriāli ar krāšņiem aktieru kolektīviem – kriminālkomēdijas seriāls ar kaimiņu igauņu izcelsmes scenāriju “Atriebējas” un latviešu autores un producentes Leldes Kovaļovas psiholoģiskajā trillerī balstītais seriāls “Bezvēsts pazudušās” ar Latvijas aktieru zvaigžņu komandu; pavasarī abi seriāli tiks demonstrēti arī kanālā STV Pirmā!. Tāpat vēl līdz gada beigām Shortcut piedāvās pašmāju jaunākās filmas “Maiņa”, “Mijkrēslī” un Tet studio kopprodukcijas filmu “Tas, par ko nerunā”.

Rudens sezonā Shortcut atnesīs neierasti plašu vietēji veidoto bērnu saturu: pavisam jauno Martas Seleckas animācijas seriālu “Emī un Rū” un “Mazo ģēniju akadēmijas” otro sezonu, kā arī pilotsērijas diviem jauniem animācijas projektiem – jau iemīļotā projekta Brīnumskapis dziesmai “Māsiņas Puteklītes” un pavisam jaunam animācijas komēdijseriāla projektam “Blinkijs”.

“Shortcut” un “STV Pirmā!” ar skandaloziem notikumiem atgriezīsies arī plašas publiskās diskusijas raisošie projekti “Slavenības. Bez filtra” un “Caur ērkšķiem uz...”, ēst gatavošanas cienītājiem – Zanes Grēviņas dzīvesstila raidījums “Našķoties”, kā arī iedvesmojošais sarunu šovs “Kristīnes Virsnītes sarunas”.

Savukārt televīzija sievietēm “STV Pirmā!” aicinās svinēt dzīvi dzirkstošās sarunās par sievišķīgām tēmām, modi, vīriešiem un attiecībām jaunā otrdienas draudzeņu vakarā “Kad viņas satiekas”, kuru vadīs Sanda Dejus, Dagmāra Legante un Kristīne Virsnīte, bet izkāpt no komforta zonas, piepildīt kvēlākos sapņus un atklāti runāt par neērtām tēmām iedvesmos Una Ulme, Grēta Gorjučko, Ieva Adamss un Liene Stepena šovā “Sapņu ķērājas”.

Starts jaunajai rudens sezonai tika dots 27. augustā, kad krāšņā pasākumā pulcējās pašmāju šovu un raidījumu vadītāji, dalībnieki un seriālu komandas, kas ļāva ielūkoties tik dažādo projektu tapšanas aizkulisēs un iepazīstināja ar pavisam drīz gaidāmajiem jaunumiem.

Par īpašu pārsteigumu bija parūpējusies arī “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone Šutoviene, kura pirmo reizi kopā ar populāro grupu “Bermudu divstūris” kāpa uz skatuves, lai atskaņotu šīs vasaras karstāko hitu – “Ne man Gucci, ne man Nike”.

Rudens sezona Shortcut atnesīs ne tik vienu, bet divus jaunus pašmāju seriālus ar krāšņāko Latvijas aktieru ansambli.

Jau 17. septembrī pie skatītājiem nonāks kriminālkomēdija “Atriebējas” ar Santu Didžus, Aneti Krasovsku, Pāvelu Griškovu un Mārtiņu Upenieku galvenajās lomās un Andi Mizišu galvenā režisora krēslā. Neskatoties uz to, ka bijusī izmeklētāja Frīda (Didžus) no smago noziegumu izmeklēšanas pārvaldes un bijusī sekretāre Monta (Anete Krasovska) ir pēc rakstura pavisam pretēji cilvēki, viņas vieno kopējs aizvainojums uz vīriešiem. Un tam ir pamatots iemesls, jo jau pirmajā satikšanās brīdī viņām seko sērijveida slepkava, dēl vīriešiem viņas abas zaudē darbu un visam pāri – abas atstāj viņu dzīves vīrieši. Šī notikumu ķēde liek viņām pieņemt lēmumu izveidot privātdetektīvu biroju, kas atbalstītu arī citas nelaimīgas sievietes, kuras vēlas atriebties saviem neuzticīgajiem kungiem.

Savukārt oktobra izskaņā startēs pašmāju seriāls ar kino kvalitātes ambīcijām “Bezvēsts pazudušās”, kas balstīts seriāla producentes Leldes Kovaļovas tāda paša nosaukuma debijas grāmatā. Psiholoģiskajā trillerī piedalās Latvijas aktieru zvaigžņu komanda ar Juri Žagaru, Kristīni Nevarausku, Mārtiņu Vilsonu, Rēziju Kalniņu, Andri Keišu, Mārtiņu Kalitu, Ģirtu Jakovļevu, Niklāvu Kurpnieku, Leldi Dreimani, Nikolaju Šestaku un daudziem citiem. Kaislības, azarts un noslēpumi savīsies vienā vienotā stāstā, kad talantīgais Sanktpēterburgas izmeklētājs Konstantīns, izmeklējot savas sievas Annas mistisko pazušanu, ieradīsies kādā nomaļā Latvijas mazpilsētā, kuras iedzīvotāji glabā šaušalīgu pagātnes noslēpumu…

9. oktobrī Shortcut pievienosies latviešu režisora Reiņa Kalviņa spēlfilma “Maiņa” – krimināldrāma, kas vēsta par vienas nakts notikumiem jaunā taksometra vadītāja Mareka dzīvē. Savukārt jau novembra sākumā – šāgada Kannu kinofestivāla oficiālajā konkursa programmā iekļautā Latvijas kopražojuma filma “Mijkrēslī” – stāsts par pēckara notikumiem Lietuvā padomju okupācijas režīma pirmajos gados un mežabrāļu pretošanās kustību. Gada izskaņā kārtīgi izsmieties varēs arī, skatoties romantisko komēdiju “Tas, ko nerunā” – filmu par pieciem mīlošiem pāriem, kuri meklē jaunas emocijas, lai padarītu savu kopā būšanu vēl saskanīgāku un krāšņāku. Humora cienītājus 24. septembrī priecēs arī Latvijas stand-up komēdijas pārstāvja un žanra celmlauža Rūdolfa Kugrēna stāvizrāde “Kā to ņem”, savukārt oktobra izskaņā apvienība “Sieviešu stendaps” izrādē “Pavasaris provincē” būs klāt ar saviem tiešajiem un nereti asajiem stāstiem.

Šajā sezonā Shortcut īpaši piedomājis par pašiem mazākajiem skatītājiem – jau ir pieejams jaunais Martas Seleckas un Andras Doršas aizraujošais un izklaidējoši izglītojošais detektīvseriāls "Emī un Rū", aicinot sev līdzi neparastos piedzīvojumos un iedvesmojot bērnus arī pašiem iesaistīties pasaules uzlabošanā. 1. septembrī piedāvājumam pievienosies sirsnīgā animācija Inga Ulmaņa un Andra Sējāna bērnu mūzikas projekta "Brīnumskapis" dziesmai "Māsiņas Puteklītes". Savukārt 15. oktobrī jau ar otro sezonu atgriezīsies Dainas Gāgas-Ēķes jau iemīļotā “Mazo ģēniju akadēmija”, kas aizraujošā un izglītojošā veidā aplūko dažādus mākslas un dizaina pasaules jautājumus, radošās nodarbēs iesaistot arī mazos skatītājus. Tuvojoties gada izskaņai pirmizrādi piedzīvos arī kopā ar Liepājas filmu un animācijas studiju “Sense Media” veidotā bērnu un jaunieši animācijas komēdijseriāla “Blinkijs” pilotsērija par suni ar vienu galveno vēlmi – mierīgi gulšņāt uz dīvāna –, kuru regulāri izjauc saimnieka Brendona prasme iekulties visdažādākajās ķibelēs.

Sezonas gaidītākais jaunums kanālā “STV Pirmā!” būs šovs “Kad viņas satiekas”, kas pie skatītājām nonāks 8. septembrī.

Ar intriģējošām un dzirkstoša humora pilnām sarunām par dzīvi ik otrdienas vakaru TV ekrānos Kristīne Virsnīte, Dagmāra Legante un Sanda Dejus sakuls īstu emociju kokteili. “Jūs par to domājat, mēs par to runāsim” – vēsta raidījums devīze. Un patiesi - dāmas apspriedīs visu, kas sievietēm svarīgs – attiecības, skaistums, iepirkšanās, modes jaunumus. Netrūks arī pikantas “klačiņas” par un ap vīriešiem, iespēja pavadīt dienu kopā ar kādu slavenību, kā arī praktiski padomi sevis lutināšanai. Ik raidījumu studijā satiksies arī sabiedrībā zināmas personības, testēs modes jaunumus un smieklu robežas, kā arī intriģējošās sarunās un spēlēs ļautu skatītājiem ielūkoties viņu privātās dzīves aizkulisēs.

Uzreiz pēc izklaidējošā šova “Kad viņas satiekas”, sievišķīgo vakaru turpinās autorraidījums “Kristīnes Virsnītes sarunas”, kurš lietotnē “Shortcut” būs skatāms vēl pirms TV pirmizrādes – jau 3. septembrī. Tajā uz atklātu sarunu aicinātas gan Latvijā populāras, gan mazāk zināmas, taču spēcīgas un pārliecinātas sievietes - Baiba Sipeniece – Gavare, Zane Daudziņa, Liene Stepena, Laura Dennler un citas, kuras ar savu dzīves pieredzi, vērtībām un panākumiem spēj aizraut un iedvesmot.

Nekad nav par vēlu uzdrīkstēties sapņot un izkrāsot ikdienu! Par to pārliecinātas ir Una Ulme, Ieva Adamss, Grēta Gorjučko un Liene Stepena, kuras jaunajā šovā “Sapņu ķērājas”, kas pie “STV Pirmā!” skatītājām nonāks novembrī, atbalstīs un uzmundrinās viena otru piepildīt vistrakākos sapņos, kuru īstenošana allaž atlikta, jo... nu tas ir par traku! Ar ekspertu palīdzību viņas mācīsies izprast sevi un to, kāpēc emocionālās vājības, kas tik labi zināmas ikvienai sievietei, likušas šķēršļus sapņu īstenošanai. Vēl vairāk, lai pārvarētu prāta uzceltās robežas, dāmas ļausies dzīves baudīšanai un izjutīs īstu adrenalīnu traucoties ekstrēmā rallija automašīnā vai pirmo reizi izlecot ar izpletni, tiks pie tetovējuma, apgūs boksa, alpīnisma un pat cirka akrobātikas iemaņas.

Skandalozā realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunā sezona jau no 31. augusta “STV Pirmā!” un lietotnē “Shortcut” pārsteigs un aicinās just līdzi jau iemīļoto varoņu dzīves peripetijām. Magone Šutoviene arvien biežāk aizdomāsies par vecāko dēlu, kurš šobrīd dzīvo Anglijā pie tēva un ilgosies pēc dienas, kad visi bērni ir kopā ar viņu Latvijā. Tāpat sirsnīgā sieviete skatītāju acu priekšā risinās sarežģītās attiecības ar māti un centīsies tikt galā ar negaidītajām likstām, kas piemeklējušas nesen iegādāto īpašumu. Eirovīzijas zvaigzne Samanta Tīna ļaus ielūkoties Lietuvas koncertdzīves aizkulisēs, skatītājiem atklājot, cik patiesībā populāra viņa ir kaimiņvalstī? Kādos pasākumos uzstājas un kādas prasības izvirza koncertu organizatoriem? Varēs līksmot arī spilgtā Amuna Davis un viņa draugu fani, jo arī šova jaunajā sezonā visā krāšņumā tiks izgaismotas “drag queen” aizkulises, jaudīgās ballītes un ikdienas gaitas. Turklāt Dāvis ne tikai aktualizēs mākslīgā skaistuma tēmu un to, cik izaicinoši būt citādam, bet arī būs gatavs visai riskantai operācijai.

Negaidītus pārsteigumus sola šokējoši atklātā sociālā raidījuma “Caur ērkšķiem uz...” ceturtā sezona,

kas “STV Pirmā!” skatītāju vērtējumam tiks nodota 24. septembrī, bet vēl pirms TV pirmizrādes – jau 21. septembrī – jaunās sērijas būs pieejamas lietotnē “Shortcut”. Arī šoreiz 10 dāmas ar skaudriem dzīvesstāstiem, ekspertu pavadītas, dosies pārmaiņu ceļā pretim jaunai dzīvei. Lai arī cerējušas dzīvot lepnā savrupmājā, sievietes par savām mājām mēneša garumā sauks kemperus un, izdzīvojot vērtīgām atziņām bagātus notikumus, apceļos Latvijas pilsētas. Turklāt katrā vietā, kur dāmas piestās, viņas aiz sevis atstās neiedzēšamas “pēdas” jeb labos darbus, kas stiprinās ne tikai projekta dalībnieces, bet arī sastaptos ļaudis. Ja vien viņām pietiks spēka un apņēmības, pārmaiņas, ko piedzīvos šīs sievietes, būs tik neticamas, ka liks arī skatītājiem mainīt savu viedokli, stereotipus un pasaules uztveri.

Nav noslēpums, ka īpaši dāmām svarīgas ir ne tikai attiecības ar mīļoto, bet arī draudzenēm – viņu atbalsts un iespēja pārrunāt visatklātākās tēmas. Rudens sezonā pirmais sievietēm veidotais TV kanāls “STV Pirmā!” ar pašmāju šoviem aicinās iedvesmoties un apspriest sievišķīgus jaunumus, uzdrošināties runāt par neērtiem jautājumiem un nebaidīties īstenot pašas izaicinošākās ieceres. Kaislības dzirksti ikdienai piešķirs arī romantiskākās Holivudas filmas, kā arī populārāko attiecību šovu – “Mīlestības sala”, “Jā vārds svešiniekam” un “Aklās kāzas” – jaunākās sērijas. Karstasinīgās ukraiņu kostīmdrāmas “Likteņa sagūstīta” (Love in chains) jaunā sezona pārsteigs ar drosmīgas sievietes cīņu par mīlestību, kas nepazīst robežas un spēj stāties pretim sabiedrības aizspriedumiem, bet kulta seriāls “Kāpēc sievietes nogalina” (Why Women Kill) aicinās sekot līdzi trīs dažādu sieviešu dzīvēm, kuras visas cīnās ar neuzticību attiecībās.

Īpaši sirsnīgas emocijas valdīs kanāla 360TV jaunajā šovā “Pasaki to skaļi”, kas atgādinās, cik svarīgi ir pateikt “paldies” cilvēkiem, kuri iedvesmojuši, atbalstījuši vai snieguši palīdzīgu roku kādā dzīves brīdī.

Raidījums pie skatītājiem nonāks “Savējo Trešdienās” - jau 9. septembrī - un to vadīs daudzu skatītāju iemīļotais Lauris Reiniks, kuram pievienosies jaunā TV personība Egija Gailuma. Ik reizi studijā tiksies divas iedvesmojošas personības – turklāt vienam no viņiem nebūs ne jausmas, kurš viņu aicinājis uz raidījumu, lai pateiktu “paldies” un kāpēc viņam noslēpumainā viesa dzīvē ir bijusi īpaša loma. Skatītājiem būs iespēja uzzināt, kas saista abas personības un būt klāt brīdī, kad viņi satiksies, lai, ļaujot vaļu jūtām, viens otram teiktu skaļi: “paldies!” Turklāt attiecību stāsti atklāsies ne tikai caur vārdiem, bet arī izklaidējošām spēlēm un iedvesmojošiem sižetiem.

Stereotipus par to, ka pirmdiena ir grūta diena lauzīs Naura Brikmaņa un Ievas Kohas–Zeltiņas šovs “Vakars uz dīvāna” kurš pie kanāla 360TV skatītājiem nonāks oktobrī “Mundrajās Pirmdienās.” Tas uzburs īstu mājas ballītes sajūtu – ar labi zināmiem viesiem, jautrām spēlēm un neparastiem izaicinājumiem, solot mundruma un neaizmirstamām emocijām piepildītu vakaru. Nauris un Ieva, apveltīti ar gaumīgu humora izjūtu un dzīvu interesi par visu jauno, pārrunās sabiedrībā aktuālākos notikumus, dalīsies savos “nedēļas pārsteigumos” un iztaujās slavenības. Tāpat viņi iejutīsies “dzīves gardēžu” lomās un dosies iepazīt iecienītākās atpūtas vietas, jaunākos restorānus un uz savas ādas izmēģinās spožākās izklaides.

Kāri pēc ceļojumiem veldzēs šova “Četri uz koferiem” jaunā sezona, kas pie kanāla 360TV skatītājiem nonāks jau 12. septembrī, “Piedzīvojumu Sestdienās.” Sacensībai par labākā ceļotāja titulu iepriekšējās sezonas uzvarētājai Samantai Tīnai izaicinājumu metīs dziedātājs Lauris Reiniks, grupas “Carnival Youth” galvenais taustiņu meistars Roberts Vanags, kā arī sabiedrības dāma un uzņēmēja Katrīne Sauliete. Viņi būs devušies saules un piedzīvojumu medībās uz eksotisko Maroku un darīs visu, lai ar galvu reibinošām izklaidēm pārsteigtu savu ceļabiedrus un saņemtu ne tikai labākā ceļotāja titulu, bet arī iespēju doties jaunās dēkās jau uz kādu citu valsti.

Ar jaunu sezonu no 9. septembra, “Savējo Trešdienās”, kanāla 360TV ēterā atgriezīsies arī žurnālista Armanda Tripāna sarunu raidījums “Rezervēts.” Tiešā un izaicinošā sarunā piedalīsies mūziķis Ainars Virga, Valsts prezidents Egils Levits, žurnālists Jānis Domburs, mākslinieks ratiņkrēslā Mareks Odumiņš, dziedātāja Aminata kā arī citas Latvijā cienītas personības. Nauda, vardarbība, nāve, atkarības, slava, politika, ticība, naids, mīlestība – Armands Tripāns raidījuma viesus un arī skatītājus izaicinās runāt par aktuālām, drosmīgām tēmām, kuras ierasts noklusēt. Kādam šī saruna, iespējams, šķitīs nepieklājīga vai pat nedaudz lecīga, bet tā vedinās pievērst uzmanību faktam, ka dzīve nav perfekta un spēks, kas liek mainīties uz augšu – slēpjas katrā pašā.

Kanāls 360TV pie ekrāniem pulcinās visus savējos – gan tos, kuri paši labprāt ļaujas aizraujošām emocijām un pieredzei, gan tos, kuri kāri pēc piedzīvojumiem veldzē drošākā veidā – savā dīvānā, vērojot, kā kaislībās metas citi. Arī jaunajā rudens sezonā kā ierasts katra nedēļas diena tiks veltīta savai tēmai, kas uzmundrinās, smīdinās, atklās mistikas un piedzīvojumu burvību, kā arī aicinās uz Holivudas kino vakariem ar tādām leģendārām filmām kā “Bohēmista rapsodija”, ”Spiegs,” “Cilvēks, kurš izdzīvoja”. Turklāt īpaši patīkams pārsteigums gaida pašus mazākos – viņus aizraujošās dēkās vedīs lielās animācijas filmas – “Rio”, “Lielais 6”, “Hortons” un citas. Detektīvžanra cienītājus priecēs uz patiesiem notikumiem balstītais seriāls par pirmo ķīmisko uzbrukumu, kas Eiropā noticis pēc Otrā pasaules kara, “Sergeja Skripaļa lieta” (The Salisbury Poisonigs) bet realitātes seriāla faniem patiks aizraujošais stāsts par Austrālijas pludmales glābējiem “Bondi pludmales patruļa” (Bondi Rescue).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu