Pārcelta "Mavericks" "play-off" sestā spēle

LETA/DPA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Uz nenoteiktu laiku pārcelta latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētās Dalasas "Mavericks" komandas spēle Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā, informē NBA.

Ceturtdien nenotiks arī Jūtas "Jazz" un Denveras "Nuggets" duelis, kā arī Bostonas "Celtics" un Toronto "Raptors" cīņa.

NBA cer izslēgšanas turnīru turpināt piektdien vai sestdien. Šajā pēcpusdienā notiks konferences zvans starp 13 NBA komandu spēlētājiem un vadītājiem, kā arī NBA Spēlētāju asociāciju, līgas administrāciju un NBA darba attiecību komitejas vadītāju Maiklu Džordanu, lai pārrunātu turpmākos soļus.

"Mavericks" un Losandželosas "Clippers" komandām ceturtdien (piektdien plkst.4 pēc Latvijas laika) bija jāaizvada izslēgšanas turnīra sestais mačs. Sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-2 vadībā ir "Clippers".

Porziņģis nepiedalījās iepriekšējās divās spēlēs un zem jautājuma zīmes ir viņa dalība arī sērijas sestajā spēlē pret "Clippers". Tāpat neskaidra ir arī "Mavericks" līdera Lukas Dončiča dalība nākamajā mačā.

Jau ziņots, ka Milvoki "Bucks" trešdien izlēma boikotēt izslēgšanas turnīra spēli pret Orlando "Magic". Šādu lēmumu izraisīja solidarizēšanās ar policijas Viskonsinas štata Kenošas pilsētā sašauto afroamerikāni Džeikobu Bleiku, kurš gūto muguras ievainojumu dēļ visticamāk visu atlikušo dzīvi būs paralizēts.

NBA paziņoja, ka tiks atliktas trīs trešdienas vakarā paredzētās spēles - Milvoki "Bucks" pret Orlando "Magic", Hjūstonas "Rockets" pret Oklahomasitijas "Thunder", un Losandželosas "Lakers" pret Portlendas "Trail Blazers".

"Bucks" piemēram vēlāk sekoja arī sieviešu basketbola, futbola un beisbola līgas, kā arī ceturtdienas spēles atceltas tenisa turnīrā Ņujorkā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu