Mūsdienīga un droša saziņa ar skolēnu - viedpulkstenis ar "multi SIM"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

21. gadsimtā, šķiet, ka neviens nevar iztikt bez mobilā telefona - tehnoloģijas attīstās un, jo prasīgāks kļūst patērētājs, jo daudzveidīgākas iespējas piedāvā arī ražotāji. Viens no tehnoloģiju jaunumiem ir viedpulkstenis ar multi SIM karšu iespēju, kas ir ne tikai aktuāls, bet arī ļoti ērts rīks skolēnieka ikdienai.

Ne vienmēr mobilais telefons skolēnam ir absolūti nepieciešams, taču vairumam ir ļoti svarīgi, lai ikdienas komunikācija ar bērrnu būtu iespējama. Par laimi ir iespējams izmantot plašu klāstu piedāvājumu jauna mobilā telefona iegādei skolēnam.

Dažkārt viedtālruņa iegādi "pavada" arī azartiska tā lietošana, tāpēc, lai ierobežotu bērna laiku ar mobilo telefonu, viens no risinājumiem varētu būt iegādāties papildus viedpulksteni, kas ikdienā skolēnam būtu līdzi un spētu pildīt klasiskās telefona funcijas. Ieguvums - ierobežots laiks dažādu aplikāciju izmantošanai.

Kā šāds viedpulkstenis darbojas?

Iegādājoties mobilo telefonu skolēna ikdienai, papildus ir iespēja nokomplektēt to ar viedpulksteni - tam ir plašs klāsts ar dažādām funkcijām, kas sinhronizējas ar tālruni. Nu jaunākās tehnoloģijas piedāvā ierīci savienot ar "multi SIM" karti, proti, Jums būs viens numurs ar divām SIM kartēm - viena SIM karte atradīsies mobilajā telefonā, bet otra viedpulkstenī.

Tas nozīmē, ka, zvanot uz bērna mobilo telefonu, kad atvase nav tam blakus, Jūs sazvanīsiet viņu uz viedpulksteni. Šis risinājums ne tikai aizņem mazāk vietas, taču sniedz arī papildus iespējas - ar viedpulksteni sazināties var vienmēr un visur, pat gadījumos, ja mobilais telefons nav tuvumā vai arī tam ir izlādējusies baterija. Tātad, ja bērna mobilais telefons izslēdzas, bērns tik un tā būs pieejams komunikācijai.

Ar viedpulksteni ir ērti veikt un saņemt gan zvanus, gan īsziņas, tāpat ir iespēja lietot arī internetu.

Vērts arī pieminēt, ka lietojot viedpulksteni, Jums nav nepieciešams atsevišķs tarifu plāns - tas ir identisks telefonā izmantotajam. Viedpulkstenis pilnvērtīgi darbojas arī bez Bluetooth savienojuma, tomēr jāņem vērā, ka, lai to izmantotu, gan telefonam, gan viedpulkstenim ir jādarbojas vienā mobilo sakaru tīklā.

Raksts tapis sadarbībā LMT.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu