Krievijas reperis L'One skarbi nosoda Morgenšternu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Reperis L'One asi izteicies par krievu repa jauno zvaigzni. Mūziķis uzskata, ka šokējošais Morgenšterns negatīvi ietekmē jauno paaudzi, jo savos skaņdarbos izceļ naudas vērtību un demoralizē sievietes. 

22 gadus vecais Morgenšterns lika publikai sevi iemīlēt šokējošā tēla un skandalozās uzvedības dēļ. Mākslinieks neslēpj faktu, ka lietojis narkotikas, un arī neiebilst, ka demonstrē īslaicīga rakstura attiecības ar sievietēm. Izpildītājs arī nevilcinoties aizvaino savus fanus, uzrunājot viņus ar neķītriem izteicieniem. "Esmu izvēlējies savu ceļu," sacīja hitu izpildītājs.

Reperis L'One (Levans Gorozija), kurš ir 12 gadus vecāks par reperi, atzina, ka viņam ir negatīva attieksme pret savu kolēģi. "Iespējams, tas ir tēvu un bērnu jautājums. Man ir pilnīgi pretējas vērtības. Šī ir smieklīga lieta, kas var aiziet ļoti tālu. Braucot cauri Sanktpēterburgai, es redzu, kā divi 12 gadus veci zēni ar skaļruni staigā pa ielu un dungo Morgenšterna dziesmas. Labi, man vienkārši nepatīk viņa skandinātās vērtības. Es nekrāsoju nagus, nereklamēju velnu ar trim sešiniekiem, nesaku savai auditorijai: Atsūkā man," stāstīja mūziķis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ВНЕ ИГРЫ ? (@morgen_shtern) on

Levans kritizēja arī jaunās repa skolas rietumu pārstāvi 6ix9ine, no kura stila iedvesmojies Morgenšterns. Izpildītājs ir pazīstams ne tikai ar skandāliem šovbiznesā, bet arī ar iesaistīšanos noziedzīgās bandās.

"Es arī nesaprotu, kāpēc 6ix9ine, kuru sauc arī par žurku, tagad ir viens no populārākajiem māksliniekiem Amerikā. Drīzāk tas ir jautājums pasaulei un sabiedrībai. Kāpēc tagad valda frīki? Kāpēc cilvēki sāka pievērst mazāk uzmanības labestībai, un tagad viņus interesē tikai asinis, vardarbība? Protams, tā tas bija arī iepriekš, bet tagad tas ir hiperbolizēts," stāstīja sašutušais Gorozija.

Mūziķis piebilda, ka diez vai viņš jutīs simpātijas pret pašu Morgenšternu. "Savulaik mēs runājām ar reperi Oxxxymiron, pilnīgi atklāti teicām, ka mums nepatīk viens otra mūzika, bet mēs jūtam simpātijas kā pret cilvēkiem. Morgenšterna gadījumā man nav simpātiska ne viņa mūzika, ne viņš kā cilvēks, lai gan mēs viens otru nepazīstam," sacīja mūziķis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ВНЕ ИГРЫ ? (@morgen_shtern) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu