Pasaulslavenais un skandalozais "Tīģeru karalis" Eksotiskais Džo atgriezīsies ar otro šova sezonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tieši tad, kad jūs domājāt, ka esat dzirdējuši visu par "Tīģeru karali", Eksotiskā Džo vīrs paziņo, ka tiek filmēta platformas "Netflix" dokumentālā seriāla otrā sezona. 

Eksotiskā Džo vīrs Dilons Pasāžs apstiprināja, ka ir sākts darbs pie otrās dokumentālā seriāla sezonas. 

"Esmu mazliet filmējies šajā 2. sezonā. Es nezinu izlaišanas datumu, bet tas būs ļoti interesants, jo tas nedaudz pastāstīs par Džo arestu un dzīvi pēc tam. Es zinu, ka tajā būs daži Džo tālruņa zvanu ieraksti. Kopš viņš atrodas ieslodzījumā, viņš netiek filmēts," stāstīja Džo vīrs.

Dilons nenorādīja, vai Džo ienaidniece Kerola Baskina būs iesaistīta topošajā sezonā. Tas ir ļoti maz ticams pēc tam, kad viņa atklāja, ka nav īsti apmierināta ar to, kā vtika attēlota pirmajā sezonā, nosaucot seriāla atveidojumu par "nekaunīgu un sensacionālu".

Platforma "Netflix" nav oficiāli apstiprinājusi, ka šovam būs otrā sezona. Pēc "Tīģeru karaļa" aizturēšanas kādreiz slavenais zooloģiskais dārzs tika pastāvīgi slēgts.

"Netflix" seriāls ieguva plašu atpazīstamību šā gada martā. Tas vēsta par Eksotiskā Džo dzīvi un sāncensību ar Kerolu Baskinu. 

Pašreiz Eksotiskais Džo izcieš 22 gadu cietumsodu par pasūtījuma slepkavības mēģinājumu un vardarbību pret dzīvniekiem.

Baskina seriālā parādīta kā lielo kaķu - tīģeru, lauvu un citu savvaļas dzīvnieku aizstāve, taču pati nonākusi pretrunās, uzturot savu privāto zoodārzu, kurā ikvienam ir iespēja apraudzīt dzīvniekus. 

Tāpat seriālā izteikts minējums, ka Baskina nogalinājusi un izbarojusi tīģeriem savu bijušo vīru.

"Netflix" seriāla "Tīģeru karalis" režisori ir Ēriks Gūdess un Rebeka Šeiklina.

Foto: AP Scanpix
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu