"Pametiet savus multi miljonu darbus..." UFC zvaigzne veltījis skarbu kritiku boikotos iesaistītajiem sportistiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kolbijs Kovingtons
Kolbijs Kovingtons Foto: AFP / Scanpix

UFC zvaigzne Kolbijs Kovingtons skarbi izteicies par Ziemeļamerikas top sporta līgu spēlētājiem, kuri nolēmuši boikotēt spēles, lai iestātos pret rasu nevienlīdzību.

Bijušais UFC pagaidu čempions 77 kilogramu divīzijā allaž ir izcēlies ar skarbiem, diskriminējošiem un bieži vien pat ļoti netaktiskiem izteikumiem. Reiz viņš pēc cīņas intervijā vietējo Brazīlijas publiku nosauca par dzīvniekiem.

Tāpat Kovingtons ir arī liels ASV prezidenta Donalda Trampa atbalstītājs un pēc izcīnītās pagaidu čempiona jostas viņš pieteicās to aizvest uz Balto namu, kur Tramps viņu arī uzņēma. Nereti Kovingtons uzsver, ka atbalsta pastāvošo kārtību, tāpēc nav pārsteiguma, ka viņš arī šoreiz bija gatavs kritizēt minēto sporta līgu spēlētāju lēmumu.

"Ak, vau! Jūs atlikāt savas spēles? Gribat pierādīt, ka tiešām iestājaties par pārmaiņām? Pametiet savus multi miljonu darbus un mīkstās, priviliģētās dzīves, spēlējot bērnu spēli. Pieņemiet masīvu algas samazinājumu un piesakieties smagākajam darbam visā ASV. Kļūstiet par policistiem," savā "Twitter" kontā rakstīja Kovingtons.

Protams, runājot par šo cīkstoni, allaž prātā ir jāpatur fakts, ka viņš reiz pats atzinās, ka skandalozos un, bieži vien, visas robežas pārkāpjošos izteikumus viņš sācis izmantot, lai glābtu savu karjeru UFC. Neatkarīgi no tā, vai Kovingtons patiesi saviem izteikumiem piekrīt, viņam kārtējo reizi sev ir izdevies piesaistīt uzmanību, laikā, kad par viņa aktivitātēm oktagonā sevišķi daudz iemesla sarunai nav.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu