Skudra: Ļoti svarīga ir spēle bez ripas (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pēteris Skudra
Pēteris Skudra Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra pēc komandas pēdējā pārbaudes mača uzsver, ka ļoti svarīga ir spēle bez ripas.

Rīdzinieki piektdien ar rezultātu 3:0 (1:0, 0:0, 2:0) pārspēja Somijas otrās līgas pagājušās sezonas devīto spēcīgāko vienību Vantā "Kiekko-Vantaa".

"Uzskatu, ka izdarījām ļoti daudz darba, neskatoties uz to, ka strādājam nepilnā sastāvā. Vakardienas spēle pret "Jokerit" parādīja tās nianses, kur mums vēl jāpieliek. Un tas nav ne tehnikā, ne taktikā, bet tas vienkārši bija galvās. To, ko mēs gribējām izlabot no vakardienas spēles, čaļi izdarīja jau pirmajā minūtē. Šodien arī aizvadījām pirmo spēli 80% optimālā sastāvā," klubs citē Skudras teikto.

"Dinamo" stūrmanis uzsver, ka spēlētāji saprot, cik viņi efektīvi var spēlēt uzbrukumā. 

"Jāsaprot, ka ļoti svarīga ir spēle bez ripas, lai mēs varētu ievadīt šos uzbrukumus. Mums vēl ir trīs treniņa dienas. Mēģināsim optimizēt sastāvu un sagatavoties pēc iespējas labāk, lai sezonu sāktu ar uzvaru," pauž Skudra.

Pirmdien "Dinamo" ar 4:5 pēcspēles metienu sērijā zaudēja pagājušās sezonas Somijas pēc spēka otrās līgas spēcīgākajai komandai Imatras "Kettera", bet otrdien ar 3:4 pagarinājumā piekāpās šī paša turnīra trešajam spēcīgākajam klubam Joensū "Kiekko-Pojat". Trešdiena rīdziniekiem bija brīva, bet ceturtdien viņi ar pastiprinātu sastāvu cieta neveiksmi 1:4 pret Jāņa Kalniņa pārstāvēto KHL komandu Helsinku "Jokerit".

KHL jaunās sezonas sākums plānots 2.septembrī. Pirmo spēli jaunajā sezonā "Dinamo" aizvadīs 3.septembrī ar spēli pret Nursultanas "Baris", ievadot četru mājas maču sēriju.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu