"Mūžīgie" konkurenti apvieno spēkus? Mesi un Ronaldu varētu kļūt par komandas biedriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu
Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu Foto: AP/Scanpix

Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu futbola laukumos ir bijuši konkurenti jau vairāk nekā dekādi, bet Francijas laikraksts "L'Equipe" vēsta, ka abi futbola "giganti" varētu kļūt par komandas biedriem.

Abi slavenie futbolisti tuvojas savas karjeras beigām, bet joprojām viņu abu vārdi būs atrodami teju jebkurā diskusijā par labāko futbolistu pasaulē. Kā vēsta minētais portāls, Turīnas "Juventus" mēģinās panākt, lai abi leģendārie futbolisti savas karjeras nākamos gadus aizvadītu plecu pie pleca.

Kopš "Barcelona" publiski apstiprināja, ka Mesi vēlas pamest klubu, spekulācijas par argentīnieša nākamo mājvietu ir tikai augušas augumā. Futbola apskatnieku vidū par galveno favorītu uz Mesi pakalpojumiem tiek uzskatīta Mančestras "City", tomēr arī Turīnas futbola gigants ir uzrunājis Mesi aģentu un tēvu par argentīnieša iespējamo pāreju.

Kā vēsta minētais portāls, "Juventus" pastāvot reālas izredzes panākt vienošanos par Mesi pāreju. 

Jāatzīmē, ka Mesi un "Barcelona" joprojām cīnās par to, vai argentīnietim ir tiesības klubu pamest bez maksas, jo viņa līgumā ir norādīts punkts, ka Mesi drīkstēja pamest klubu bez izpirkuma maksas, ja viņš par šādu lēmumu būtu paziņojis līdz 10. jūnijam. Savukārt Mesi pārstāvji argumentē, ka minētais datums bijis Covid-19 pandēmijas pārtraukuma laikā, līdz ar to minēto datumu būtu jāpagarina.

Ja Mesi un "Barcelona" šajā jautājumā nepanāks vienošanos, argentīnieša pāreja uz citu klubu kļūs daudz sarežģītāka.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu