Video ⟩ Viesnīcas, restorāni un partiju biroji. Kā politiskie spēki sagaidīs vēlēšanu rezultātus? (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere / LETA

Partijas Rīgas domes ārkārtas vēlēšanu rezultātus sagaidīs galvenokārt viesnīcās, restorānos un partiju birojos, noskaidroja aģentūra LETA.

Partija "Saskaņa", kas līdz šim valdīja Rīgas domē, vēlēšanu rezultātus sagaidīs salīdzinoši netālu no Rātsnama, viesnīcā "Wellton Riverside SPA Hotel", kas atrodas 11. novembra krastmalā 33 starp Akmens un Dzelzceļa tiltu.

Kā norādīts viesnīcas mājaslapā, tā ir četru zvaigžņu "Superior" viesnīca, kas piedāvā plašas SPA atpūtas iespējas, mierpilnu nakšņošanu un augstus viesu apkalpošanas standartus.

"Saskaņas" bijušie koalīcijas partneri "Gods kalpot Rīgai" (GKR) bijuši pieticīgāki, taču, šķiet, vairāk piedomājuši pie vēstījuma vakara pasākumā vietas izvēlē. GKR vēlēšanu rezultātus sagaidīs Latvijas Nacionālā mākslas muzeja restorānā.

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja atjaunošana ir viens no GKR līdera, savulaik Rīgas domes Īpašuma departamenta direktora Oļega Burova vadītajiem veiksmīgajiem projektiem.

Ļoti tuvu vietu Rātsnamam, bet Daugavas kreisajā krastā, viesnīcā "Radisson Blu Daugava" vēlēšanu rezultātus sagaidīs "Jaunā konservatīvā partija".

Savukārt Vecrīgā, Jēkaba ielā 24, viena kvartāla attālumā no Saeimas nama, viesnīcā "Pullman Riga Old Town" vēlēšanu rezultātu gaidīšanas pasākumu sarīkojusi Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" kopā ar vēlēšanu saraksta biedriem "Latvijas Reģionu Apvienību".

Šī ir viena no jaunākajām viesnīcām Rīgā. Kā teikts viesnīcas mājaslapā, tā durvis apmeklētājiem vērusi šī gada 8. jūnijā. Turklāt tā lepojas ar piecu zvaigžņu standartu ievērošanu.

Interesantu izvēli izdarījusi partija "Alternative", kas vēlēšanu rezultātus izvēlējās sagaidīt Zvirgzdu pussalā aiz "Bently" autosalona, restorānā "Laivu centrs". Kā teikts restorāna mājaslapā, tā ir neliela zaļa oāze pilsētas centrā, kas ir daļa no "Laivu Centra" jahtkluba uz mazās Zvirgzdu pussalas. Restorāna virtuvē valda moderna un eiropeiska gaisotne, bet neaizmirstot par Rīgā populārajiem ēdieniem.

Pēc viena no partijas līderiem Alekseja Rosļikova teiktā, iespējams arī viesi, tostarp mediju pārstāvji varēs izbaudīt zaļās oāzes labumus, jo medijiem esot paredzēta atsevišķa telts kurā varēs baudīt ne tikai vēlēšanu rezultātus, bet arī uzkodas.

Daudz piezemētāku izvēli izdarījuši pēc pēdējiem partiju reitingiem par vēlēšanu favorītiem uzskatītā kopīgā "Attīstībai/Par!" un "Progresīvie" saraksta pārstāvji. Viņi vēlēšanu rezultātus sagaidīs restorānā "Andalūzijas suns", kas ir Elizabetes ielai tuvākās centra apkaimes dažādu profesiju darbaļaužu, īpaši "biroju planktona" iecienīta pusdienu ēstuve.

Turpat netālu, kafejnīcā "Junge.lv" vakaru pavadīs partija "Vienoti Latvijai". Viens no vēlēšanu saraksta redzamākajiem pārstāvjiem, bijušais Rīgas domnieks Jānis Mārtiņš Skuja gan izvēlējies palikt savā dzīvesvietā Briežu ielā, taču arī viņš sekošot vēlēšanu rezultātiem un būšot sasniedzams medijiem.

Pārējās partijas, neatkarīgi no reitingiem vai biedru skaita, izvēlējušās rezultātus sagaidīt atturīgi - savos birojos. Šādu izvēli atzina par labu esam "Jaunā Vienotība", "Zaļo un Zemnieku savienība", "KPV LV", "Latvijas Krievu savienība" un "Jaunā saskaņa".

Video: TV3 Ziņu sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu