"Viņš bija ne tikai treneris, bet arī tēva figūra..." Mūžībā devies slavenā Fjodora Jemeļjaņenko treneris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aizsaulē devies slavenā krievu jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstoņa Fjodora Jemeļjaņenko treneris Vladimirs Voronovs. Sēru ziņu savā "Instagram" kontā pavēstīja pats Jemeļjaņenko.

Voronovs mūžībā devās 55 gadu vecumā. Speciālista titulētākais audzēknis Jemeļjaņenko savā "Instagram" kontā uzrakstīja piemiņas rindas savam aizgājušajam trenerim.

"Jau no pašas bērnības Vladimirs Mihailovičs bija daļa no manas ģimenes. Viņš bija prasīgs skolotājs, kurš allaž bija klāt gan smagos, gan laimīgos brīžos. Viņš bija ne tikai treneris, bet arī tēva figūra daudziem jauniem sportistiem. Viņš izaudzināja garā spēcīgus čempionus un ticēja jauniem puišiem, kā arī palīdzēja viņiem dzīvē atrast ceļu," rakstīja Jemeļjaņenko.

"Aicinu jūs aizlūgt par Vladimira jaundzimušo. Mana visdziļākā līdzjūtība Vladimira Mihailoviča radiem un tuviniekiem," nobeigumā sacīja Jemeļjaņenko.

Krievijas mediji ziņo, ka speciālists jau vairākas dienas bijis komā no Covid-19 izraisītām komplikācijām. Trenerim pirms sasirgšanas ar Covid-19 bijušas problēmas ar sirdi.

Tāpat pie piemiņas vārdiem slavenais cīkstonis arī pievienojis vairākus attēlus, kuros redzams titulētais treneris.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu