Lieliska iespēja izvingroties! Rīdziniekus mulsina "Rīgas satiksmes" sarakstu absurdā izvietošana pieturā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Rīdzinieki jūsmo par "Rīgas satiksmes" savādo sabiedriskā transporta kustības sarakstu izvietojumu pieturās - saraksti izvietoti tik zemu, ka tos apskatīt var, teju vai noguļoties uz zemes, vēstī TV3 raidījums "Bez Tabu".

Kāds rīdzinieks "Bez Tabu" redakcijā iesūtījis fotoattēlu, kurā kāds sirms kungs nometies horizontālā stāvoklī, tā saucamajā "plankā", tramvaja pieturā "Nacionālais teātris". Šādi viņš apskata tramvaju kustības sarakstus, tāpēc, ka tie pie pieturas staba piestiprināti iespējami zemu.

Amizantā situācija izpelnījusies lielu cilvēku atsaucību sociālajā vietnē "Facebook" un atbilžu uz jautājumu: "vai "Rīgas satiksme" ar šādu sabiedriskā transporta sarakstu izvietojumu mudina iedzīvotājus uz fiziskām aktivitātēm?" netrūkst.

Komentētāju vidū bija arī komiķis Edgars Bāliņš.

"Tas ir tā, lai Rīgas iedzīvotāji labāk saprastos ar saviem četrkājainajiem draugiem. Ja, piemēram, tev ir suns, kaķis, žagata vai aligators, viņš ļoti ērti visu redz. Pēc tam varat kopīgi apspriesties, ko viņš tur redzējis, cikos pienāks transports. Pašam tupties baigi neērti! Jāpapēta dziļāk, kā šeit cilvēki vingro no rītiem. To sarakstu secību var pamainīt, lai citu maršrutu braucēji var kārtīgi izvingroties. Kāpēc, piemēram, vēlēšanu plakātus neredzu tik zemu? Tā laikam ir svarīgāka informācija," saka Bāliņš.

"Protams, fiziskās aktivitātes ir labas, taču tas nebija šo sarakstu mērķis. Sākoties 1. septembrim, spēkā stājas ievērojamas izmaiņas transporta kustību sarakstā, tāpēc jaunais saraksts tiek izlikts jau laicīgi, bet veco, kad tas zaudēs aktulitāti, novāks," stāsta "Rīgas satiksme" pārstāve.

Video: "Bez Tabu" sižets

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu