VIDEO ⟩ NBA rupeklis Moriss atkal cenšas satraumēt Dončiču

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Losandželosas "Clippers" uzbrucējs Markuss Moriss svētdien atkal nospēlēja rupji pret Dalasas "Mavericks" līderi Luku Dončiču, taču šoreiz viņš par pārkāpumu tika izraidīts no spēles.

Kristapa Porziņģa pārstāvētā "Mavericks" komanda svētdien ar rezultātu 97:111 piekāpās "Clippers", atzīstot pretinieku pārākumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Rietumu konferences pirmajā kārtā sērijā ar 2-4.

Pirmās ceturtdaļas priekšpēdējā minūtē Moriss iesita ar roku Dončičam pa pakausi, it kā cenšoties bloķēt metienu. Slovēņu basketbolists metās skaidroties, bet "Mavericks" serbu centrs Bobans Marjanovičs komandas biedru apturēja.

"Tā bija briesmīga darbība. Ko gan es varu teikt? Viņš otro spēli pēc kārtas izdara ko tādu. Cerēju, ka pirmajā reizē tas tiešām bija netīšām. Atskatoties uz šo epizodi - jūs zināt, ko es domāju," pēc mača sacīja Dončičs.

Iepriekšējā spēlē Moriss uzkāpa Dončičam uz kreisās pēdas. Kā zināms, tieši kreisā potīte viņam ir traumēta. Moriss atzīst, ka viņš spēlē agresīvi, taču basketbolists noliedz, ka būtu apzināti centies satraumēt Dončiču.

"Viņš ir jauns spēlētājs. Viņš būs līgas seja. Esmu šeit jau ilgāku laiku un zinu, kā šeit lietas strādā. Esmu pieaudzis vīrietis un pastāvu par sevi. Kā jau teicu, es neuzkāpu potītei tīšām. Man vienalga, ko par mani saka," norādīja Moriss.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu