Breda Pita gados jaunā mīļotā izrādās precējusies ar 68 gadus vecu uzņēmēju, bet abiem ir "atvērtas attiecības" (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: REUTERS/ Instagram/ nico.potur

Nesen tapa zināms, ka par vienu no izskatīgākajiem amerikāņu aktieriem dēvētais Breds Pits (56) ir sācis attiecības ar 27 gadus veco vācu modeli Nikolu Poturalskiju. Kā noskaidroja ārzemju mediji, aktiera jaunā mīļotā izrādās precējusies. 

Poturalskija esot precējusies ar sabiedrībā labi pazīstamo, 68 gadus veco vācu uzņēmēju un restauratoru Rolandu Mēriju. Abi esot laulībā astoņus gadus, un pārim ir septiņus gadus vecs kopīgs dēls, ziņo mediji. 

Tomēr Mērijam, kuram Berlīnē pieder slavenais restorāns "Borchardt", šī ir ceturtā laulība, tādēļ viņam nav iebildumu, ka par viņu daudz jaunākā sieva satiekas ar Holivudas superzvaigzni. 

"Viņi joprojām ir precējušies, bet viņu attiecības varētu raksturot kā "atvērtas". Viņš ir precējies vairākas reizes, un viņam ir pieci bērni. Viņu neinteresē negatīvisms un greizsirdība," medijiem pastāstīja pārim pietuvināts avots. 

Kā tiek ziņots, modele ar aktieri pagājušajā vasarā iepazinās tieši Mērija restorānā, kad Pits bija ieradies Berlīnē reklamēt savu jaunāko filmu. Tad Mērijs iepazīstinājis Pitu ar savu sievu un viņa iedevusi aktierim savu telefona numuru. 

Modele daudz ceļo darba dēļ, tādēļ satuvinājusies ar Pitu, kad strādājusi Losandželosā.

Atgādinām, ka Pits iepriekš bija precējies ar aktrisi Andželīnu Džoliju. Abu laulība oficiāli tika šķirta 2016. gadā. Abi ir vecāki sešiem bērniem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu