FOTO ⟩ "Šī bija uzdrošināšanās." Sieviete, kuras bijušais vīrs nocirta viņas plaukstu, nākusi klajā ar atklātu fotosesiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Margarita Gračeva.
Margarita Gračeva. Foto: Instagram/@margoritka1211

Krievijas iedzīvotāja Margarita Gračeva, kuras bijušais vīrs, greizsirdības vadīts, sievietei nocirtis plaukstas, savā "Instagram" profilā publicējusi bildes, kurās redzama bez protēzes, vēsta portāls "RIA Novosti". 

"Es jau sen to biju vēlējusies izdarīt, taču nespēju tam saņemties. Šī ir mana pirmā fotosesija bez protēzes," pie ieraksta vēsta Gračeva.

Vardarbības upure tāpat atklājusi, ka iepriekš nav parādījusies publiskajā telpā bez protēzes.

"Man nepatīk, kā mainās aprākrtējo attieksme, kad novelku savu protēzi. Tad kad esmu ar savu "metāla roku", cilvēki uz mani raugās kā uz supervaroni, savukārt bez tās - ar žēlumu," stāsta Margarita.

2017. gada beigās ar Margaritu notika traģēdija. Izmeklēšanas gaitā apstiprinājies, ka viņas tābrīža vīrs Dmitrijs licis sievietei doties uz mežu un draudējis viņu nogalināt, bet pēcāk sievieti atbrīvoja.

Dažas dienas vēlāk situācija atkārtojās, taču šoreiz Dmitrijs ar cirvi nocirtis Margaritas plaukstas. Tiesa notiesāja vīrieti uz 14 gadiem maksimālas drošības kolonijā un piespieda viņam samaksāt Margaritai kompensāciju 2 miljonu rubļu apmērā. Margarita šim lēmumam nepiekrita.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu