Piektdienas horoskops: 4. septembris (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Horoskops piektdienai, 4. septembrim. 

AUNS Visticamāk, liela daļa Auna zīmes pārstāvju tieši šobrīd plūks sava darba augļus. Ja izdosies gūt papildu ienākumus, labprāt iztērēsi tos sava ārējā tēla uzlabošanai, izskatam. Esi piesardzīgāks pie auto stūres.

VĒRSIS Tevī modīsies jauni spēki, uzņēmības pieplūdums tikt galā ar sadzīviskām problēmām, šķēršļiem profesionālajās gaitās. Nepārprotami apliecināsi savas līdera dotības un organizatoriskās spējas.

DVĪŅI Patiesi veiksmīga diena radošajiem Dvīņiem. Tavs domu gājiens, līdz ar to arī radītie mākslas darbi būs neparasti un iedvesmojoši. Kopdzīvē ar otro pusīti pratīsi uzņemties iniciatīvu.

VĒZIS Būsi līdz ausīm ieracies darbos, un tas savā ziņā pat sagādās gandarījumu, jo tādējādi nebūs jādomā par mājas dzīves nebūšanām. Dienas izskaņā zvaigznes gan iesaka izrunāties ar otro pusīti.

LAUVA Droši soļosi pa dzīvi, nebaidīsies pieņemt atbildīgus lēmumus, pat ja izvēle tiks izdarīta saspringtākos apstākļos. Panākumi lielā mērā būs atkarīgi arī no tavām pielāgošanās spējām un oratora dotībām.

JAUNAVA Iespējams, sadūšosies veikt lielākas pārmaiņas privātajā dzīvē. Attiecībās ar partneri būsi izlēmīgs, enerģisks, taču vienlaikus draudzīgs, iejūtīgs. Darba jomā viss pamazām ritēs savu gaitu.

SVARI Nedaudz pretrunīgs brīdis. Ierasto nosvērtību un mieru var nomainīt impulsīvāka, neapdomīgāka rīcība. No astroloģiskā viedokļa tas skaidrojams ar Mēnesi Aunā, kas veicinās straujumu, ugunīgumu.

SKORPIONS It visā, ko darīsi, no tevis staros kaislīgums, aizrautība. Šis var būt zīmīgs brīdis Skorpioniem, kuri saistīti ar politiku, sportu un masu medijiem. Ar savu piemēru, panākumiem izdosies iedvesmot apkārtējos.

STRĒLNIEKS Mēness Auna zīmē gādās par veiksmi ikdienas gaitās. Šobrīd būs vieglāk saskaņot vēlmes ar reālajām iespējām, tādējādi gūt tik kāroto gandarījumu. Vakaru ieteicams pavadīt romantiskās noskaņās.

MEŽĀZIS Vēlams iegrožot savu spītību, principiālismu, jo šīs īpašības var radīt manāmus kavēkļus ikdienas gaitās. Daudz jūtamākus panākumus gūs Mežāži, kuri vairāk liks lietā diplomātiju, draudzīgumu.

ŪDENSVĪRS Apzināsies, ka, lai pilnvērtīgāk konkurētu ar profesionālajiem līdzgaitniekiem, būs nepieciešams papildināt zināšanas. Daudz nedomājot, meklēsi iespējas izglītoties, uzspodrināt reputāciju,

ZIVIS Kāds Zivju zīmes pārstāvis var ļauties pēkšņai mīlas dēkai, kura uzpeldēs burtiski kā no skaidrām debesīm. Savukārt cits daudz nopietnāk iedziļināsies iespējamās karjeras attīstības jautājumos.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu