Svētdienas horoskops: 6. septembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Horoskops svētdienai, 6. septembrim.

AUNS Dienu pavadīsi labā omā. Tev izdosies uzturēt pacilātu omu arī tuviniekiem. Daiļā dzimuma pārstāves ne reizi vien aizdomāsies par sava ārējā tēla pilnveidošanu. Vakarā esi piesardzīgāks pie stūres.

VĒRSIS Turpināsi baudīt brīvdienas un darīsi to itin kaislīgi. Būtiski ielāgot, ka pārmērības nekad pie laba nenoved. Un nav svarīgi, vai runa ir par gastronomiskajiem labumiem vai grādīgajiem dzērieniem!

DVĪŅI Vēlēsies sev apkārt redzēt jautrus, bezrūpīgus domubiedrus. Lai nokļūtu kārotajā vidē, bez liekas domāšanas dosies ārpus mājas un ātri vien sasniegsi kāroto. Pastāv labas iespējas iegūt vērtīgus kontaktus.

VĒZIS Noskaņojums būs kā radīts, lai tiktu galā ar mājas uzkopšanu, labiekārtošanas iecerēm. Svarīgi nesteigties un plānoto īstenot pēc iespējas secīgāk. Vērīgāk ieklausies otrās pusītes padomos!

LAUVA Var izdoties atklāt jaunu talantu sevī. Oriģinālais skatījums uz dzīvi piesaistīs apkārtējos, viņi labprāt ieklausīsies tevī, baudīs zvēru karaļa sabiedrību. Šodien vajadzētu būt nedaudz piesardzīgākam tēriņos.

JAUNAVA Pusdienas laikā Mēness ieies Vērša zīmē, kas uzlabos omu, padarīs tevi mierīgāku, nosvērtāku. Iespējams, nolemsi sagādāt patīkamus mirkļus mīļotajam, kurš tiks pārsteigts negaidīts!

SVARI Pratīsi atslēgties no visa, kas satrauc tevi un nesteidzīgi baudīt brīvdienu. Ja kādam no Svaru zīmes pārstāvjiem tomēr šobrīd ir jāstrādā, tad darbs arī savā ziņā sagādās gandarījumu, piepildījuma sajūtu.

SKORPIONS Emocijas var sist augstu vilni, taču nevajadzētu tām ļaut radīt paliekošas nesaskaņas ar laulāto. Ja atrodi zelta vidusceļu starp savām un partnera vajadzībām, droši uzskati sevi par veiksminieku!

STRĒLNIEKS Šodien noskaņojums var būt piezemētāks, atturīgāks nekā ierasts. Principā šobrīd tev labāk piestāvētu atpūta mājas sienās. Esi kopā ar atvasītēm, izrunā ar mīļoto šā brīža aktualitātes, nākotnes plānus.

MEŽĀZIS Kaut arī tu pēc dabas esi diezgan taupīgs, taču šobrīd ģimenes dēļ naudu īpaši neskaitīsi. Kam pievērsīsi uzmanību, tas ir kārotās preces kvalitātei, ilgmūžībai. Atvasītes par tavu nostāju būs stāvā sajūsmā.

ŪDENSVĪRS Vēlmes var būt ātri gaistošas, tāpēc, pirms kaut ko pasāc, pārdomā, vai patiesi iegriba ir paliekoša. Attiecībās ar otro pusīti nekļūsti nevajadzīgi principiāls, ieturi sev raksturīgo liberālo nostāju.

ZIVIS Alksi pavadīt laiku kopā ar mīļoto. Vispiemērotākais šodien būtu kopīgs kultūras pasākuma apmeklējums. Nebrīnies, ja saasinās vēlme pēc pasaulīgajām baudām, galvenais nekrīti galējībās, ieturi mēru it visā!

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu