Raimonds Pauls pauž sašutumu par Krievijas dziedātājas mīklaino nāvi (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maestro Raimonds Pauls
Maestro Raimonds Pauls Foto: Ieva Makare/LETA

Krievijas medijos viena no apspriestākajām tēmām šobrīd ir Krievijas dziedātājas Valentīnas Legkostupovas nāve. Kā izrādās, Legkostupova ir maestro Raimonda Paula meitas Anetes kādreizējā laba draudzene.

Padomju laika hita "Ягода малина" izpildītāja Legkostupova nomira 54 gadu vecumā 14. augustā reanimācijā. Dziedātājas vīrs Jurijs Firsovs, ar ko viņa apprecējās šā gada jūlijā, apgalvo, ka nāve esot iestājusies galvas traumas dēļ, kas radusies pēc kritiena vannasistabā. Tiesa, dziedātājas meita Anete netic, ka tas bijis negadījums. Arī policija izmeklē dziedātājas nāves apstākļus un vairākos Krievijas medijos šī tēma tiek apspriesta teju katru dienu.

Šī ziņa satricinājusi arī maestro Raimondu Paulu, kurš ar Legkostupovu iepazinās 1986. gadā - laikā, kad viņa startēja jauno izpildītāju konkursā "Jūrmala". "Tas, ko es uzzināju, ir vairāk nekā drausmīgi! Un neviens tā arī nepaskaidro, kas tur īsti notika," sašutumu par dziedātājas nāvi neslēpj Pauls žurnālam "Privātā Dzīve".

Konkursa laikā Legkostupova sadraudzējās ar Paula meitu Aneti, kurai par godu dziedātāja nosauca savu meitu. Tagad dziedātājas meita ir 29 gadus veca, bet dēls Matvejs – 19 gadus vecs.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu